Arkadaşlar düzgün bir starwars rp'si yada ona benzer birşeyler yapalım.Yada o tarda birşeyler....
İlgilenen varsa bu topicte konuşalım.hem o arada SW FAN'larınıda görmüş oluruz
İlgilenirim bu starwars ve en benzeri tam tarzım bu tür başka film varmı rp mastır
ben starwars'ı tek geçerim uzay flimlerinde birde star trek var :D bak imzada ne yazıyor Gokotas öyle hitap et be abi Gokotas ile nick alamadım böyle aldım
zaten üyeymişim forumuna tavsiye head kısmına bir tablo aç.Savaşlar orda gözüksün.Nickim Serhan-Jinn
TEsadüf açarız abi ama biraz ekleme yapmak istiyorum canım sıkılıyor böyle Birazda üye lazım tabi...
BEN FORUMDA YARDIMIM DOKUNABİLCEK OLURSA BİR ŞEYLER AYARLARSIN HRHALDE :D NEYSE BEN KARAKTER YAPA YERİNDE JEDİYİ SEÇMİŞİM AMA YOUNGLİNGH İM.BU NU DÜZELTRİSEN SEVİNİRİM.
gökberk bence meydandan üye-admin toplama kankie
ben "beni admin yap" mı dedim.Bnumu ileri sürüyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: Wung Punchanko
gökberk bence meydandan üye-admin toplama kankie
abi bu diğer oyunlara benzemiyor SW FAn ları hiç bir yerde bulunmuyur ;) İlk başta sen sende sevmiyorsun serkan da sevmiyor biliyorsun herdie de sevmiyor bizim grupta bir ben sviyorum :D Ne yazikki bu yollara başvurmak gerekiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme