arkadaşlar ben yeni char aldım maneste priest ama yanlışlıkla İNT e vermişim ben STR ci olmak istiyorum statları nasıl sıfırlatacam
quote:Orjinalden alıntı: bordo05 arkadaşlar ben yeni char aldım maneste priest ama yanlışlıkla İNT e vermişim ben STR ci olmak istiyorum statları nasıl sıfırlatacam aynen benimde bir priestim var ve onun puanlarını yanlış vermişim (intci olcam)ltf bunu bilen varsa yardım pls
quote:Orjinalden alıntı: birdofchaos moradonda grand merchant var ordan iyide bişi istio onu bende tam çözemedim??? Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız. Geri git ? : : Pencereyi kapa ?
moradanda eski captain kunabarlın yerindeki amcaya git. üstünde ne var ne yok soyun. ve istediği parayı ver olsun bitsin. hade kolay gele. Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız. ne kıl bişey bu yaw
quote:Orjinalden alıntı: s.sk8erboi moradanda eski captain kunabarlın yerindeki amcaya git. üstünde ne var ne yok soyun. ve istediği parayı ver olsun bitsin. hade kolay gele. Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız. ne kıl bişey bu yaw çok saol priestimi açınca deniycem Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız. Geri git ? : : Pencereyi kapa ?
quote:Orjinalden alıntı: AssasinOrc quote:Orjinalden alıntı: s.sk8erboi moradanda eski captain kunabarlın yerindeki amcaya git. üstünde ne var ne yok soyun. ve istediği parayı ver olsun bitsin. hade kolay gele. Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız. ne kıl bişey bu yaw çok saol priestimi açınca deniycem Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız. Geri git ? : : Pencereyi kapa ? yardımcı olabildiysem ne mutlu bana