Selam arkadaşlar, Hero Online oynamaya başladım..O yüzden biraz yardıma ihtiyacım var..
The ruthless blade açtım..Şu anda 1dan 1 kyu..Job: worrior yazıyor.. 31 dex 28 str ve 17 int verdim.. Bir çok foruma baktım ancak stat dağıtma olayını tam anlayamadım..
Ben okçu olmak istiyorum.. Bu durumda statlarımı nasıl ayarlamalıyım ?
Ek olarak da şu aktif ve pasif skill olayını kısaca açıklayabilrseniz çok sevinirm..
İyi günler..
Merhaba, 50 lvl silanınızı kullanabilecek kadar dex verin eğer pvpde iyi bir çara sahip olmak istiyosanız inte ağırlık vermelisiniz yani sizin statlarınız 50 lvl silahını kullanabileceğiniz kadar dex ve gerisi int olmalı. Zaten 55 lvlden sonra craft silahlar kullanacağınız için bu silahlara göre stat puanı vermeniz gerekmeyecek.
Pasif sikil warriorlara HP verir.
İyi oyunlar.
Kardeşim Bak Artık Devir değişti Amacında Yüksek lvl olmak ve pvp de sağlam olmak istiosan lvl 55 te STR:100 DEX:12: Geriside int olmalı Böle bi Char yapmak zor ama oyunda Ortam Edin Kastır Kendini Veya Para Karşılığı EXP Al Böle Bir Char yaparsan PVp de Çok iyi bi Chara Sahipsin Demektir Yada Statları istediin Gibi Ver 80 den sonra 300m e STAT 0 lama iteminden al Seçim senin
len B1rant :D str 100 gerisi ınt yap gel sana tek atam :D
Tmm Gel Tek at D9 da takılıom Hep Atmassan Darılırım
len saten aynı clandayız =) tanımadınmı beni cap :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme