Şimdi Ara

statik ip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turknet 1ay içinde 2. statik ipi tanımlamıyor daha önce statik ip tanımlanmıştı ancak tanımlanan statik ip istanbul da olmama rağmen bursa lokasyon gözüküyordu bende iptal ettim şimdi statik ip tanımlamıyorlar cgnat kaynaklı internet sayfaları geç açıyor diyorum hız düşmesi oluyor diyorum parasıyla olmasına rağmen üstelik 100tl olmasına rağmen internet hatım da cgnat kaynaklı sorun yaşıyorum diyorum dikkate almıyorlar tutturmuşlar 1ay içinde 2. kez statik ip tanımlanamazmış sistem kabul etmiyor diyorlar ancak network ekipleri manuel tanımlama yapabiliyor müşteri sorun yaşıyor bir ay bekleyin diyor turknet sorunlu internet kullanın demek istiyor arıza kaydı açıyorum kapatıyorlar acil statik ip tanımlayın sorunu çözün bu sorundan bıktım ödediğim internet parasının hizmetini sorunlu kullanıyorum.

• TurkNet Forum üzerinden talebinize dönüş yapıldı.
  • aynı şeyi söylemişler 06.09. 2024 tarihinden önce statik ip tanımlanamazmış yani sen cgnatlı internet kullanmaya devam et sorun yaşarsan yaşa internet sayfaları yavaş açıyormuş internet hız düşmesi yaşıyormuşsun fark etmez demek istemişler üzücü bir durum sorunlu internet kullanmaya devam et demek istediler ben bunu anladım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Statik ip rezaleti!
    13 yıl önce açıldı
    Statik IP Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Statik IP Hk.
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.