Şimdi Ara

statik ip nin faydaları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • statik ip nin faydaları nelerdir? hıza bir katkısı olur mu?

• Hıza katkısı olmaz sadece ip sabit olur mesela server falan kurarsan statik ip ile kurmak gerekir.
  • Avantajlarının yanında ayrıca forumlardan, sitelerden atılır\ban yerseniz tekrar girmeniz pek mumkun olmaz...
  • cevaplar için teşekkürler. geçmek için bir neden yok galiba bana göre.
  • İnternetten banka işlemi yapıyorsan işine yarayabilir.Bankanın ip kısıtlaması varsa senden başkası şifrelerini bilse dahi başka pc den işlem yapamıyor.Mutlu,sağlıklı yıllar..
  • Hic bir ise yaramaz bence ev kullanicalari icin aksine dahada kotu bir secenek gereksiz bir olay
  • İnternet üzerinden suç işleyeceksen statik IP almamak gerek.
  • bedava sunuluyorsa alınabilir
    remote control yazılımları için işinize yarar
  • Rapid.share kullanıcılarının düşmanı. Dynamic ip sayesinde herhangi bir download dan sonra beklemeden modeme res tekrar yeni dosyalar indirilebilir. Statiğin en büyük dezavantajı bu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilanRapajic -- 31 Aralık 2007; 13:45:56 >
  • kesinlikle önermiyorum çoğu sitede ban yeme durumun oluyor bazen superonlinede oyuna gırıyorum 2. kez giriş tespit edildi diyor atıyor oyundan ve buna benzer bir sürü sorun var ip değişmemesi çok kötü bi durum static ip kullanıyordum sırf bu yüzden değiştirdim şuan modeme reset attığımda tüm sorunlar çözülmüş oluyor eğer sunucu server işine girmiceksen static gereksiz ...
  • Evinizde yüksek hızda bir bağlantıya sahipseniz ve kişisel sitenizi falan kendi bilgisayarınızdan yayınlamak isterseniz kullanabilirsiniz. Ama bazı yazılımlarla bu sorunda ortadan kaldırılabiliyor. Ev kullanıcılarının işine sekte uğratacak bir durumdur. Zira R a pid gibi siteler ip üzerinden kayıt tuttukları için interneti keyifsiz hale getirecek bir olay olur :D
  • no ip programı ile dinamik ip niz olsa bile sabit bir ipniz var gibi internetten radyo yayını yapabilir , server kurabilirsiniz.

Eskiden uğraşmıştımda şimdi pek ilgilenmiyorum site sanırımwww.noip.com du
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

no ip programı ile dinamik ip niz olsa bile sabit bir ipniz var gibi internetten radyo yayını yapabilir , server kurabilirsiniz.

Eskiden uğraşmıştımda şimdi pek ilgilenmiyorum site sanırımwww.noip.com du

Evet işte bu programdı az önce kastettiğim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.