Şimdi Ara

station wagon araç alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ihtiyacını karşılayacaksa alınır.yerden yüksekliği konusunda sedanı ile aynı olur.yalnız bagaj kısmından ses aldığını bende biliyorum.

hb'lerin yol tutuşu sedan ve vagon tarzı araçlardan daha iyi olduğunu biliyorum.eskiden küçük ticari dediğimiz araçlar yokken statıon wagon araçlar daha

fazla satılırdı,şu an için doblo ,kango tarzı araçlara yöneldikleri için bu araçların satış rakkamları oldukça fazla azaldı.

bence buradaki yorumları değerlendir ihtiyacını karşılarsa al yoksa doblo ve kango tarzı hafif ticarilere yönel.hem iş hem aile gezilerinde işe yarayan

araçlar.
  • sebep
    quote:

Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

alınırmı demiş.alınmaz dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: karenin

sebep
    quote:

o da sebebini bilmio ki
    maksat muhalefet olmak işte
  • SW araçlar çok kullanışlıdır, hele aile arabası isteniyorsa ne HB nede sedan SW na rakip olamaz. Ancak yol tutuşları maalesef HB gibi olamaz, sedandan ise çok ta fark yoktur. Yakıtıda aerodinamik nedeniyle biraz fazladır. Eğer aile arabası istiyorsanız hiç düşünmeden alın. Maalesef bizim toplumda çok saçma ön yargılar var, station eskiden ticari olarak değerlendirilirdi. bu nedenle pek çok kimse SW araca yüz vermiyor. Ama kullanan bilir SW nin gerçek aile arabası olduğunu. Dikkat ederseniz zaten SW passat reklamlarında da bu konu vurgulanıyor. 4-5 ay önce yeğenim araba arıyord, tesadüfen çok temiz bir PALİO SW bulduk herşeyini beğenmesine rağmen SW olduğu için ikna etmem 2 gün sürdü. Şimdi bana Allah senden razı olsun dayı iyiki SW almışım diyor.
  • ilk iki arabam B sınıfı HB idi. (palio-206)
    sonraki MPV (nissan Note). 4 kişiydik birde labrador köpek geldi SW farz oldu. en kısa sürede SW ye geçicem. hem kocaman bagaj var. hem sedanlar kadar iyi yol tutuyor. aile için ideal
  • quote:

Teşekkürler kıymetli yorumlarınız için.
    Evet ihtiyaç meselesi. Fakat yakıt ve yol tutuş konusunda sedanlardan farkı var mı? Yani sw çok yakar, savurur, piyasası yoktur gibi laflar şehir efsanesi mi? Yoksa hakikat payı var mı?
    Teşekkürler

ne farkı olacak hiç farkı da yok, biraz daha ağır oldukları için 0,1 lt falan fazla ya yakar ya yakmaz, sw lerin tutulmaması diye bir konu Türkiyeye özgü. yurt dışında % 50 sw oranı, burada % 1.5 mu ne.
    bu yüzden burada tutulmuyor diyorlar, vallahi ben çok tutuyorum. ben beğenip alırsam kime ne??

millet beğenmiyor diye adı tutulmuyora çıkmış bir de yurt dışına bak, tamamı sw araçların. hem bu tutulmama zırvasının bir de faydası var, ikinci el alacaksan fiyatlar uygun oluyor.

sen bak keyfine, al istediğin sw yi.

• 4-5 sene kadar önce bir arkadaşım çok temiz palio weekend aracını, pazarda palio'nun kapı kapış gittiği zamanda çok zor satmıştı.. sanırım 2.elde üzüyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kentaur

quote:

Orjinalden alıntı: karenin

sebep
    quote:

o da sebebini bilmio ki
    maksat muhalefet olmak işte

+sw
    Bence de ihtiyaçları sw karşılayacaksa alınmalıdır.Yol tutuşu,yakıt bakımından sedanlara göre kötüdür.Bunun dışında ben bi kusur göremiyorum sw'larda.Birde tutulmuyor....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.