Şimdi Ara

Stattan sabiha gökçene gidiş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 17 mart derbide maç bittikten sonra sabiha gökçene ne kadar sürede gidebilirim ve ne ile gece 00:15 uçağına yetişebiirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maçtan 21:15 gibi çıkarsınız, Kadıköy iskeleye 15 dakika yürür havabusa binersiniz, 21:45 ya da 22:15 olana 1 saatte sabiha gökçende olursunuz.
  • Derbi 19:00'da stattan 21:30 gibi çıksan saat 10 gibi sahilde olsan.

Şimdi iki yol var.

Kadıköy Metro'ya biniyorsun hocam Pendik Köprüsü'nde iniyorsun.

Kadıköy Metro ---> Pendik Köprüsü Durağı 35 40 Dk felan sürüyor.

Oradan istersen e-10 otobüsüne biniyorsun 6 tl olması lazım nakit geçiyor.

E-10 otobüsüyle Pendik Köprüsü Sabiha Havaalanı 25,30 dakka felan hadi 35 dakka felan sürüyor.

ya da direk sahilden e-10 otobüsüne biniyorsun ama dolu olabilir ve adamı yorar o.

Benim tavsiyem kadıköyden metroye bin pendik köprüsünde in oradan taksiyle gitmeni öneririm hem daha hızlı olur hem daha fazla ortam yaşarsın kadıköyde.
  • Mishakal kullanıcısına yanıt
    e-10 yerine e-11 çok daha mantıklı ve daha kısa sürer. ya havabüs ya e11 . en kısa ve en mantıklı seçim bu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

e-10 yerine e-11 çok daha mantıklı ve daha kısa sürer. ya havabüs ya e11 . en kısa ve en mantıklı seçim bu olur.

Doğru diyosun hocam ama ben o otobüsü hiç kullanmadım o yüzden aklıma gelmedi.

Sabiha'ya bir arkadaşım gelmişti dedim ona e10'a bin şurada in diye.

Dediğim gibi yapsa max 10 dakkaya evdeydi.

Adam e11'e binmiş kadıköye kadar gitmiş oradan tekrar Kurtköy'e geri geldi.

10 dakkalık yolu 2 buçuk saate gelmişti

• Mishakal kullanıcısına yanıt
    Kadıköyden kurtköye havabüs ve e11 den daha hızlı bir erişim yok maalesef :)
  • Arkadaşlar sagolun

İzmirliyim pek fazla bilmediğimden sormuştum yorumlarınız için tesekkur ederim 14 yasında oğlumla söylediğiniz yoldan gitmeyi deneyeceğim

En iyisi gündüzden stat ile iskeleye gidip güzergahı belirleyip havabüs tercihini değerlendirmek olacaktır

Hızlı gitmek adı a taksi kullanabilirmiyim stattan sabihaya

Sonucta oğlan var yanımda paraya kıyabilirim

Maç çıkışı trafiğin ne duruma geldiğini bilmediğimden sormuştum

Tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • the-one T kullanıcısına yanıt
    Trafik farketmiyor pek arabayla gelen az zaten. havabus iskeleden 11 tl, e11 5.40, o arada baya mesafe var taksi 140-150 lira tutar. Taksi ile de gitseniz 10 dakika farkeder. hem e11 hem havabus transit duraksız olarak d100 üzerinden gidiyor. Pazar maçlarında 23:30 uçağına maçtan çıkıp e11 ile rahat rahat yetişebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 14 Mart 2018; 20:57:23 >
  • Ben de Sabiha Gökçen’den Kadıköy’e gitmek için E-11’i kullandım. Normal trafik şartlarında 45 dakika falan sürüyor. Gerçi İstanbullu arkadaşlar daha iyi bilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.