Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
★ StatTrak™ Avcı Bıçağı | Ototronik 5999 TL Çok İyi Fırsat (Pazar 6900TL)
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
hocam fiyatlandırmanız çok yanlış,csgoanalyst sitesinden iteminizin fiyatlarını kontrol edin ve normalde %80ni baz almanız lazım,steam fiyatını değil yıl olmuş 2023 pazar fiyatını yazanı görünce gülesim geliyor..
çektiğim ssde tarih ve saati özellikle görüntünün içine aldımki herşey net,şeffaf olsun, ben şuan dmarkete 165 dolar yani 3135 tl(180tl komisyon dahil) yükleyerek yani sizin fiyatın yarı fiyatını yükleme yapıp alabiliyorum.
-
Ordan alabilirsiniz ozmanquote:
Orijinalden alıntı: djoguzhan55hocam fiyatlandırmanız çok yanlış,csgoanalyst sitesinden iteminizin fiyatlarını kontrol edin ve normalde %80ni baz almanız lazım,steam fiyatını değil yıl olmuş 2023 pazar fiyatını yazanı görünce gülesim geliyor..
çektiğim ssde tarih ve saati özellikle görüntünün içine aldımki herşey net,şeffaf olsun, ben şuan dmarkete 165 dolar yani 3135 tl(180tl komisyon dahil) yükleyerek yani sizin fiyatın yarı fiyatını yükleme yapıp alabiliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Zaten öyle yaptım hocam teşekkürler :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hocam fiyatlandırmanız çok yanlış,csgoanalyst sitesinden iteminizin fiyatlarını kontrol edin ve normalde %80ni baz almanız lazım,steam fiyatını değil yıl olmuş 2023 pazar fiyatını yazanı görünce gülesim geliyor.. çektiğim ssde tarih ve saati özellikle görüntünün içine aldımki herşey net,şeffaf olsun, ben şuan dmarkete 165 dolar yani 3135 tl(180tl komisyon dahil) yükleyerek yani sizin fiyatın yarı fiyatını yükleme yapıp alabiliyorum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X