Şimdi Ara

★ StatTrak™ Avcı Bıçağı | Ototronik 5999 TL Çok İyi Fırsat (Pazar 6900TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ★ StatTrak™ Avcı Bıçağı | Ototronik 5999 TL Çok İyi Fırsat (Pazar 6900TL)

★ StatTrak™ Avcı Bıçağı | Ototronik

Vanilda isim etiketli

Savaş Görmüş bıçağım ihtiyaçtan satılıktır. Float resimlerde mevcuttur.

★ StatTrak™ Avcı Bıçağı | Ototronik 5999 TL Çok İyi Fırsat (Pazar 6900TL)www.hizliresim.com
    dfg0fa3.png
    https://www.hizliresim.com/dfg0fa3

★ StatTrak™ Avcı Bıçağı | Ototronik 5999 TL Çok İyi Fırsat (Pazar 6900TL)www.hizliresim.com
    rhsbfid.png
    https://www.hizliresim.com/rhsbfid

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• hocam fiyatlandırmanız çok yanlış,csgoanalyst sitesinden iteminizin fiyatlarını kontrol edin ve normalde %80ni baz almanız lazım,steam fiyatını değil yıl olmuş 2023 pazar fiyatını yazanı görünce gülesim geliyor..

çektiğim ssde tarih ve saati özellikle görüntünün içine aldımki herşey net,şeffaf olsun, ben şuan dmarkete 165 dolar yani 3135 tl(180tl komisyon dahil) yükleyerek yani sizin fiyatın yarı fiyatını yükleme yapıp alabiliyorum.

• hocam fiyatlandırmanız çok yanlış,csgoanalyst sitesinden iteminizin fiyatlarını kontrol edin ve normalde %80ni baz almanız lazım,steam fiyatını değil yıl olmuş 2023 pazar fiyatını yazanı görünce gülesim geliyor..

çektiğim ssde tarih ve saati özellikle görüntünün içine aldımki herşey net,şeffaf olsun, ben şuan dmarkete 165 dolar yani 3135 tl(180tl komisyon dahil) yükleyerek yani sizin fiyatın yarı fiyatını yükleme yapıp alabiliyorum.

★ StatTrak™ Avcı Bıçağı | Ototronik 5999 TL Çok İyi Fırsat (Pazar 6900TL)

• quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

hocam fiyatlandırmanız çok yanlış,csgoanalyst sitesinden iteminizin fiyatlarını kontrol edin ve normalde %80ni baz almanız lazım,steam fiyatını değil yıl olmuş 2023 pazar fiyatını yazanı görünce gülesim geliyor..

Ordan alabilirsiniz ozman

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• BelugaAirbus kullanıcısına yanıt
    Zaten öyle yaptım hocam teşekkürler :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.