Şimdi Ara

Steam Account Hesap CS:GO Rank: Global Elite + GTA V (( Full + Full Steam Hesabı ))

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FİYAT; 160TL'dir. Ödeme seçenekleri: Banka

Acil satılık steam hesabı 1K oynama süresi vardır ESEA yeni alındı 26 günü var rankı B- aktif oynuyorum.
    Matchmaking rankı Global Elite'dir 214 wini vardır Overwatch açıktır steam leveli 22'dir 13 sayfa küsür Commend(Övgü) vardır hesabın içindeki oyunlar gözüküyor zaten GTA 5 falan var 3 TL bakiyesi vardır USP-S stickerları güzel para yapar, bilenler bilir zaten.
    2017 Atlanta ve Hyddra jetonları mevcuttur komple satılık tertemiz hesap ACİL SATILIK..

SADECE GTA5 CSGO VE ESEA ALSANIZ ZATEN 111 TL PARA YAPIYOR + İÇİNDE BİSSÜRÜ OYUN VAR RANKI GLOBAL ESEASI GÜNCEL KULLANILIYOR BU FIRSAT KAÇMAZ!

Steam Account Hesap CS:GO Rank: Global Elite + GTA V (( Full + Full Steam Hesabı ))Steam Account Hesap CS:GO Rank: Global Elite + GTA V (( Full + Full Steam Hesabı ))Steam Account Hesap CS:GO Rank: Global Elite + GTA V (( Full + Full Steam Hesabı ))Steam Account Hesap CS:GO Rank: Global Elite + GTA V (( Full + Full Steam Hesabı ))Steam Account Hesap CS:GO Rank: Global Elite + GTA V (( Full + Full Steam Hesabı ))Steam Account Hesap CS:GO Rank: Global Elite + GTA V (( Full + Full Steam Hesabı ))Steam Account Hesap CS:GO Rank: Global Elite + GTA V (( Full + Full Steam Hesabı ))Steam Account Hesap CS:GO Rank: Global Elite + GTA V (( Full + Full Steam Hesabı ))Steam Account Hesap CS:GO Rank: Global Elite + GTA V (( Full + Full Steam Hesabı ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aitoolxes -- 30 Aralık 2017; 14:18:53 >

• şu hesabın İD 'sini yollar mısın bi inceleyelim
  • Benim yakın arkadaşlarım ekli sende ama bi soralım bakalım onlara bu hesabı
  • tayfunsulan kullanıcısına yanıt
    @tayfunsulan
    İstediğini sorabilirsin dostum tertemiz hesap, ucuza koyduk diye muamele görüyoruz :D aciliyetten satıyoruz,
    yılbaşında hediye alınacak.

@Sowyet59
    http://steamcommunity.com/id/supremebrothers
    buyur dostum, hesap ID'si

Not: Donanımhaber üzeriden daha önce hesap satışı yapıldı, hepsi de Supreme-Global Elite seviyesindeki hesaplardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aitoolxes -- 30 Aralık 2017; 13:50:30 >
  • +güncel
  • Ya arkadas bende nasil bir sans var. Dun tum konulara baktim hesap almak icin yok. Hesap aliyorum boyle konular cikiyor skin dusunurmusun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyX_X

Ya arkadas bende nasil bir sans var. Dun tum konulara baktim hesap almak icin yok. Hesap aliyorum boyle konular cikiyor skin dusunurmusun?

steamden ekle kardeşim, konuşalım skin satabileceğimizi düşünürsek kabul ederiz niye olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aitoolxes -- 30 Aralık 2017; 15:11:4 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncel+
  • Güncel ++
  • SATILDI ARKADAŞLAR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.