Şimdi Ara

Steam analizi: Windows 7 yükselişte (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Microsoft'un zorla Windows 10 a geçirdiği elemanlar format attırıp 7 ye dönüyorlar. Olacağı bu...

• sınav_testmis_kanka S kullanıcısına yanıt
    Kim demiş 6 ayda bir kürekliyoruz diye

2015'de bir kürekledim tam kürekledim.

Steam analizi: Windows 7 yükselişte
  • son yılbaşına kadar 10 yıl xp kullandım. tabiki bu süre boyunca 7 ve 8'i de yeterince test ancak bence ikiside xpden çok uzak. en yakını win10
  • steam de KO için sanal makinada açtığım 6 adet windows 7 de geçerli mi :P

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    baya geçmemiş %50

• Windeos 7 yi hep Xp ye benzetirdim,sanırım windows 8/8.1 buhar olup uçtu. Gördüğüm kadarıyla windwows 10 bu zamana çıkan işletim sistemlerin en iyisi olacak gibi.

8 Gb rame şaşırdım daha fazla ram kullanımını bekliyordum.
    Ayrıca 1 gb ekran kartları ve halen 2-4 çekirdekli işlemcilerin kullanım oranlarının yüksek olmasıda beni sevindirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 4 Ağustos 2017; 16:25:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınav_testmis_kanka

quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Sürekli güncelleme yapmaya zorlamasa ve gizlice kişisel veri toplamaya kalkmasa aslında iyi işletim sistemi Windows 10. Bilgisayar kullanıcıları aptal değil sonuçta. Neyin ne olduğunu bilirler ve ona göre hareket etmek isterler. Microsoft bu kullanıcılara güvenmeyerek büyük hata yapıyor bence.

Güncellemeye niye düşmansınız anlamıyorum.

Kotalı internet kullansanız neyse de.

Güncellemelerin Windows klasörünü şişirmekten ve sistemi yamalı bohçaya dönüştürmekten başka bir halta yaradığını şimdiye kadar hiç görmedim. O yüzden Service Pack'ler haricinde Windows'lara güncelleme yapmayı gereksiz görüyorum. Microsoft ise bu görüşümü paylaşan bütün kullanıcılara karşı saygı göstermemeye ve acımasız davranmaya başladı Windows 10 ile birlikte. Bugün Windows 10 eleştiriliyorsa en çok bu yönünden dolayı eleştiriliyor. Umuyorum ki bir gün gelecek ve otomatik güncelleme alıp almamak yine eskisi gibi kullanıcının kendisine bırakılacaktır.

• ben windows değil de mac os da sorun yaşıyorum. bilgisayarı kapat dediğimde steam'i bir türlü kapatamıyor. insanlar sorun yaşamak değil oyun oynamak istiyor. demek ki windows 7 daha sorunsuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınav_testmis_kanka S kullanıcısına yanıt
    Güncelleme mi? Alıyor tabi hem de çatır çatır. Format atınca ürün anahtarı girmeden etkinleşiyor. Orijinal Windows gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden sevilmedi bilmiyorum ama en iyi en şık Windows bence 10 dur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bende Windows 7 ye döndüm. Windows 10 un oyun performansı berbat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birgün herkes windows 10'lu olacak.

Şu bir gerçek windows 10 sorunlu .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.