Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 steam cüzdan bakiyesi alınır Satın Al 5 Mayıs 2020 09:43 1 1 steam cüzdan bakiyesi alınır yaklasık 140 tl civarında param var.%70 den 200 tl cuzdan kodu almak istiyorum.baslıkta da belirtigim gibi steam cüzdan kodu arıyorum.referansı dusuk uyelerden ilk once kod sonra para olacak sekilde alısveriş yaparım.bana guvenen arkadaslara parasını gonderdim.yuksek olan uyelere direk ucreti öderim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ordu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Msi 1650 super ventus garantili satılık satılık ryzen 5 3600x 1.800 tl alınık red dead redemption 2-rdr2 Alinik Steam cüzdan kodu
alınmıstır tsk ederim. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Msi 1650 super ventus garantili satılık satılık ryzen 5 3600x 1.800 tl alınık red dead redemption 2-rdr2 Alinik Steam cüzdan kodu