< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Steam Deck [ANA KONU] (418. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Başta bende de controller çalışmadı. Steam input u devre dışı bırakınca hemen sorunsuz çalıştı. Oyunu Steam den mi yoksa epicten mi indirdiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
spider-man 2 türkçe yama yükleyen var mı kuramamdım bi türlü
-
Masaüstü modunda tüm girişleri kaldırdım oyunu açtım düzeldi, sonra game moda geçtim sorunsuz çalışıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Performans ve grafikler nasıl ?
Fsr fg açılırsa yüksek fps veriyor, oynanmayacak gibi değil
Deck'i OLED'e yükseltmeye gittim, Switch OLED ile eve döndüm. Switch 2 ve Deck 2, 2. senelerine girene kadar konsol monsol ırak olsun benden
Azda kırık switch ile akalım
-
Switch 2 kapıya dayanmasa ben de kırılmış switch almayı düşünüyordum. Biraz deck’te attığım rom’lardan 2’yi edinene kadar oyalayacağını düşündüm. Ama oturmuş kütüphanesiyle switch bence hala iyi bir tercih. Nisanda almanyada olacağım. Duyuruda tarih sonbahara atarsa 5pro, deck oled sorunsalından kırık switch’le çıkmaya daha yatkınım😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ahahaha, valla hocam, bizim kafa tam aynı
Açıkçası Switch 1 alın, geçin. İlk modelde sorun vs. çıkar, hele hele hiç geçmişiniz yoksa konsolla, zaten kafadan 2 sene en rahat şekilde götürür.
Bende de PS5 ve PC falan var, o yüzden yanına bunu aldım. Bu neslin sonunda belki PC setup’una geçer, sağlam bir Switch kısmı kurarım ondan sonra. Ama şu an hem PC, hem PS, hem Nintendo derken bütçe ayırmak çok zor. Switch 2 de zaten ilk zamanlarda geriye uyumluluk olsa dahi oyun başı ciddi paralar ödenecek. Bence hiç gerek yok, tabii şahsi görüşüm bu. 2 sene sonra tam oturunca geçmek çok daha iyi. Zaten 150 milyonluk Switch var, bırakmaları zor olur.
PS5 marketi uçtu zaten kullanmak çok mantıksız burada dolar bari diğer nesil tam geçer kutulu toplarım yeni oyunları
-
7 ay kadar kullandım. güzel seçim güle güle kullan. switch haberlerini senden bekliyoruz artık :)
-
Bu konsol ölmez hocam 2 yıl kadar güncel haber paylaşılır
-
efsanelerden birisi hayatta ölmez. her ikisini de kullandığınız için güncel bilgileriniz bize de yön verecek bekliyoruz
-
Deck'i belki 6 ay içinde elden çıkartıp 2. versiyonu beklerim. Yakında güzel bir Steam kütüphanesi oluşturdum, çoğu oyun çok iyi oynanıyor ama 2. nesilde çok daha iyi olacaktır. Baldur’s Gate tarzı oyunları elde bir defa daha iyi şekilde oynamak istiyorum.
OLED Deck almaya gittim ama ne yalan söyleyeyim, elim gitmedi. El konsoluna ne kadar düşkün olsam da ana konsolumdan çok para veresim gelmiyor hâlâ bu küçük meretlere
Konsollar çok pahalandı, marketleri vs. özel oyunlar da PC tarafına geliyor. Bence Deck çok mantıklı. Hem PC’den alınan oyunlar oynanıyor hem de emülatör vs. derken herkesin elinde olmalı. Diğer nesilde ülkede PC ve Deck ikilisi çok yaygınlaşacaktır. PSN fiyatları böyle devam ederse kavimler göçü devam eder açıkçası ve yanlarına alınabilecek tek konsolda switch olur çünkü özel oyunu kalan şarj süresi vs derken diğer el konsollarından çok ayrı TV'ye takıp ailecek oynamak içinde harika bırakması zor konsol alışınca
-
Hocam en az 1,5 yıl daha güncel oyun görür zaten. Ama 8 yıllık donanımdan bahsediyoruz. Şu saniye oyun çıkarmasalar bile dolu dolu kütüphanesi var. Biz türkler en sonu en iyisidir mantığındayız. Ama dünyada bir alt jenerasyon donanım ve oyunlardan ilerleyen bir güruh var. Ucuzculuktan değil biraz erişebilirlikten dolayı, hem beta tester olmuyorlar, hem de geniş katalogdan dolu dolu o konsolu yaşıyorlar. Biraz endüstri sürekli harcamaya yönlendirme üzerine. Biraz da kozmetik peşinden koşmaktansa daha oyun odaklı bir yol. Maaşı bir donanımı harcayarak takdir görmeyi bekleyenleri görüyoruz. Endüstri hiç bir zaman en iyisini vermez ve o tatmini yaşatmaz😂 ama kendini kanıtlamış ne beklediğini bildiğin sistem ve dolu kütüphane en garantidir. Switch’de bu kategoriye giriyor. Hem de çuvalla para dökmeye de gerek yok pyun oynamak için. Daha geniş yelpazede oyun seçkisiyle en ekonomik, en optimum yol gibi gelir bana😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Oynanmayan oyun yeni oyundur dediğiniz gibi hele bizim ülkede her şey X2 iken bir önceki nesilden gelmek çokta sorun olmamalı bakıyorum şuan kütüphaneye hala oynamadığım tonla oyun var yavaş yavaş oynarım artık
-
Tüm gün iki cihazı kullandıktan sonra ufak bir yorum yapayım deck çok daha güçlü bir cihaz ancak switchde onca seneye göre mucizevi bilmediğim o kadar çok 3.parti oyun çıktı ki oha dedirtti
Şahsi tavsiyem güzel bir steam kütüphaneniz varsa direkt olarak deck alın ama yoksa şuan dizmeye başlarken kırık bir switch alabilirsiniz öylesine geniş bir oyun yelpazesi var ki zaten sizi yıllarca oyalar hele benim gibi 2.cihaz falan olarak kullanıyorsanız köşede switch 2 oled veya deck 2 oled çıkana kadar götürür sizi cihaz
-
benim switchten decke geçiş nedenim kütüphaneydi. ama o da yakın zamanda tüm konsollara taşınabileceği için geniş bir seçme olanağımız olacak. switch zelda bile başlı başına efsane. sadece merak ediyorum kullanmadığim için. switch emulasyonunda aynı tadı veriyor mu oyunlar deckte acaba
-
Mario oyunları emülatörde çok kötü açıkçası. Zelda’nın ilk oyunu, Wii U sürümü olduğu için Switch’ten bile daha iyi çalışıyor. Onun dışında pek denemedim, çünkü yerinde oynamak daha cazip geldi.
OLED Deck’i zaten arkadaşımda kullandım az. Gittim almaya, sonra baktım, LCD Deck yeterli. Kırık OLED satan arkadaşımdan onu aldım. Bir konsol parasına iki konsol geldi, bayağı mutlu etti bu beni açıkçası
Dediğiniz gibi yakınra Lenovo vs'de steamos çıkaracak o zaman onlara taşıyabiliriz o durumda yine switch gerekecek çünkü 2.cihazın emülatörünün uzun süre geleceğini düşünmüyorum.
-
Steam deck varken series s almak mantıklı mı ? Steam deck'i aldıktan sonra xbox one'ı hiç kullanmamaya başlamıştım series s'i f2p ve yeni aaa oyunlar dışında kullanmam diye düşünüyorum ama bi yandan steam deckte daha oynamayı bekleyen tonlarca oyun olduğu için para israfı mı olur diye sorguluyorum bide oyun fiyatları var tabi....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doomslayer666 -- 9 Şubat 2025; 22:49:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Botw’ı cemu üzerinden bitirdim gayet tatmin edici. Dock’a bağladığımda da keyifle oynadım. Totk’ı yuzu’dan pek sarmadı. Switch edindiğimde oynamayı planlıyorum. Ama deck’te switch yine de fena sayılmaz. Baya oyun bitirmişliğim var. Sadece doğru modu eklemen gerekebiliyor. Bir luigi’s mansion 3’te oyunu kıracak seviyede 2 saatlik bir kısımdan sonra slime gooigi kaplamalamarını gösteremiyordu. Sebebi linuxmuş galiba.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X