Steam magazada gezerken begendim bazi bedava oyunlari kutuphaneme eklemek amaciyla Oyunu Oyna butonuna basarak indirme listesine aliyorum, daha sonra duraklat butonuna basiyorum ve oyunu komple bilgisayarima kurmuyorum. Bunu oyunu yakin bir gelecekte oynamayi dusunmedigim ve sadece o an ki aramami (yani begendigim oyunun adini) kutuphanemde kalici olarak muhafaza etmek istedigim icin yapiyorum.
Bahsettigim sekilde bir takim oyunlar isimleri mavi renkte Oyun adi-indirme duraklatildi olarak kutuphanemde duruyordu, tam istedigim gibi. Diledigim zaman kuracak ve oynacaktim.
Steam'i bilgisayardan silip tekrar kurdugum zaman bu bahsettigim bedava-indirmesi duraklatilmis-mavi sekilde kutuphanemde beliren oyunlar listemden kaybolmuslar. Sadece para verip satin aldigim ya da beyaz sekilde kutuphanemde var olan oyunlar tekrar listemde.
Ben nerede hata ya da eksik yaptim? Neden bu oyunlar kutuphanemden silinmis? Nasil bir yol izlemeliyim ki en basta yapmak istedigimi gerceklestirebileyim?
Tesekkurler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme