Böyle bi davet gelmedi, görünen ismi değiştirdiysen farketmedim herhalde. |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Böyle bi davet gelmedi, görünen ismi değiştirdiysen farketmedim herhalde. |
Güvenle alışveriş yapabilirsiniz arkadaşlar.Hızlı ve düzgün bir alışverişti.Sevgiler. |
İstek attım ismim Aethrax < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
istek attım ismim Venom Bird |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
steam den ekledim sizi kenmasters nick cyberpunk2077 dlc paketini almak istiyorum eklerseniz |
bende istek gönderdim steam ismim: WordExE |
Arkadaşlar özel mesaj atamıyorum, ordan cevap beklemeyin lütfen, desteğe sordum sebebini geri dönüş yapmıyolar. Cezayı anında veriyolar ama desteğe gelince tık yok adamlarda. Şu an hediye banı yedim, başka çözümler arıyorum, linkini bıraktığım profil banlı değil, sonraki dönemler için isterseniz ekleyin |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Trade de sıkıntı yok, yapabiliriz ama 1 hafta trade süresi var biliyorsunuz. Yani ücreti öncesinde verecekseniz neden olmasın, kapsüller elimde kalsın istemem sonuçta |
Arkadaşlar hediye banım var, item aldım 1 haftaya trade edicem linkini bıraktığım hesaba ama yüklü alışveriş alacaklar önceliğim, 2-3bin tl lik alışveriş yapacak varsa yazabilirler. 3000 tl ye 600 tl indirim uygulamış oluyorum. Tek seferlik alışverişlerden behsediyorum, parça parça olmamalı çünkü 2-3 alışverişten sonra hediye banı açmıyolar. 2 kere açtılar 3. de açmadılar. Teşekkürler yoğun ilginizden dolayı ama elimden bişey gelmiyor |
Size ne kadar lazımdı 😊 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ea Sports Fc 24 ve starfield almak isterim sizden. Ekledikten 1 hafta sonra alırsak sorun olmuyor sanırım. Ekledim sizi Togy nickiyle. |
@LemonEnergy Hocam sizi ekledim ve özel mesaj yazdım ama geri dönüş yapmadınız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex59 -- 19 Temmuz 2023; 22:27:23 > |
Kusura bakmayın bu aralar biraz iş yoğunluğu oldu. Steam de offline olsamda yazın dönüş yapıcam arkadaşlar. |