Şimdi Ara

steam den almak mantıklımı gg uzerınden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar su lınke bakarmısınız kulanıcı yorumları full ıyı fıyat uygun d and r a gore 20 tl ucuz sızce burdan almak mantıklımı

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/fm-2013-football-manager-2013-steam-key-69020787

• Ben de gg den aldım key'i. gg deki satıcılardan sadece birisi ile sorun oldu diğer satıcılardan alanlar sorun yaşamadı ben hala sorunsuz oynuyorum. İçine sinerse al tabiki, zaten bir sorun oldumu paranı büyük olasılıkla geri alabiliyorsun.

Edit: sonradan farkettim başka satıcılarla da sorun yaşanabiliyormuş. Bence iyice araştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himone -- 27 Kasım 2012; 11:13:28 >
  • key almana yardimci olabilirim ben 60 ye kendiminkinide temin ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadaşdan almıştım ben. Online olunca max 5 dakika içinde yolladı hemen steam aktivasyonunda sorun çıkmamıştı.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 27 Kasım 2012; 17:31:16 >
  • gg dekındenmı buraya yazab 60 a satan arkadastranmı :)
  • yok benden değil :) ben normalde satoş vs. yapmıyorum, ama aracı olabilirim yardımcı açısından. steam id: goldrevani ekliyip sorabilirsin soracaklarını
  • ggden aldım bende, 2dk sürmedi satın almadan önce mesaj attım satıcıya hemen cevap verince satın aldım bende
    47.90 tl di ben aldığımda
  • sanalpazardan 40 a aldım
  • merak ettiğim bişey var bu adamlar steamde 40 dolar olan oyunu nasıl 45-50 türk lirasına satabilyorlar? bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usami

merak ettiğim bişey var bu adamlar steamde 40 dolar olan oyunu nasıl 45-50 türk lirasına satabilyorlar? bilen?

Rus keydir büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Orijinalden alıntı: Usami

merak ettiğim bişey var bu adamlar steamde 40 dolar olan oyunu nasıl 45-50 türk lirasına satabilyorlar? bilen?

Rus keydir büyük ihtimalle.

o zaman bu keyleri satın alanların steam hesapları banlanması gerekiyor.ama gg'den bakınca satışlarda oldukça fazla,olumsuz yorum da görmedim.rus key değil gibime geldi.
  • Bence yılbaşını bekle ozaman iyi indirimler olur %50 gelse 25 dolara felan düşebilir ozaman amazon veya steam gibi platformlardan alabilirsin GG gibi yerlere güvenemiyorum
  • keyini 70 tl den aldım 12 ay taksitle 6 lira
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.