Şimdi Ara

Steam'den Anlayanlar lütfen derdime bir çare

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır dota oynuyorum yaşımız gereği bir çok kişiye abilik yaptım. itemler hediye etttim. oyundaki reel arkadaşlarımdan birtanesi abisinin kartından para çekemediğini zahmet olmazsa 100 lira deneyip istediği itemi ona almamı istedi. bende steamden bugüne kadar yaklaşık 1000 dolar kendi kredi kartımla alışveriş yaptım. hiçbir itemide gidip tradeyle felan almadım.

gelelim sorunuma. şimdi ben kartı denedim fakat ingilizce bişeyler yazdı ben bakiye yetersizdir diye dedim bendede çalışmadı. fakat ertesi gün steam benim hesabımı kilitledi. oyun oynayabiliyor itemlere bakabiliyorum fakat hiçbir şekilde takas veya alışveriş yapamıyorum. steam cüzdanıma para ekleyemiyorum yani :)

5 adet mesaj attım steam desteğe fakat sorun bende değil sanırım cevap direk 1sn sonra otomotik olarak geliyor. yani sizden ricam bana bu konuda başka ne yapabilirim ?

yani mail atabileceğim bir yer veya bir başka yol bilen varmıdır ? sonuçta hayatımda kimseyi dolandırmadım kimsenin bir çöp bileolsa itemi bende kalmadı.

lütfen bilen anlayan birileri yardım etsin .. SS isteyecek veya steamin yazısını görmek isteyenlere çekip atabilirim

• ss
     Steam'den Anlayanlar lütfen derdime bir çare
  • ProToneRCi kullanıcısına yanıt
    supportun verdiği cevaba göre amerika yasaları gereği internet alışverişlerinde sınır var yanlış hatırlamıyorsam 20 bin dolar civarı vergisiz item satabiliyorsun steamde bunu 200 item ile sınırlandırdı. Eğer bugüne kadar marketten 200 tane item sattıysan değeri önemli değil adres bilgilerini steame vermek zorundasın böylece hesabın tekrar item satışına açılır bu bir sıkıntı olabilir ancak bu sıkıntı satışlar için ve marketten alım için koyuluyor.

diğer sorun hesaba yeni bir kart veya ödeme yolu tanımlarsan 30 gün cezası var o olabilir

steam o cezanı kaldırmak için hesabından ufak miktarlarda 1.12$ 1.24$ gibi sembolik ücret kesiyor bu miktarları sana gelen uyarı altına doğru yazarsan paranı iade ediyor marketi kullanıma açıyor

aklıma gelenler bunlar şimdilik
  • Hocam işte ben tradeci Değilim sadece alım yapıyorum adresimde alakalı OLDUĞUNU sanmıyorum o kredi kartını denedim diye oldu bence. Ama kendimi ispatlıyamıyorum ve ne kadar ceza aldım göremiyorum attığım ss İ gördünüz MÜ.."?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ProToneRCi kullanıcısına yanıt
    gördüm otomatik bir mail 200 item sıınırlaması hakkında detaylı bilgi için tıklayın demiş. adres olarak vergi için sana ulaşacakları bir adres isteyecek steam onun için dedim. arat googleda göreceksin öyle bir sebebi.

ceza süren 30 gün olabilir

sen bize asıl marketten satın alma butonuna geldiğinde ne yazıyor onu söyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.