Şimdi Ara

Steam den assassins creed

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steam den 2 tanesini alıcam arkadaşlar daha önce serinin hiçbir oyununu oynamadım ama az çok biliyorum onu belirteyim ve serinin hepsini anlamak ve bitirmek gibi bir derdim de yok.
    Hikayesi çok iyi olsa da olmasa da olur ama grafikleri ve çevre güzel olursa iyi olur.
    Bu dediklerime göre hangi 2sini alayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Assassin's Creed Revelations'u tavsiye ederim, Osmanlı dönemi İstanbul'da geçiyor. İkinci tavsiyeyi de başka arkadaşlar yapsın ben pek haşır neşir değilim bu seriyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 10 Şubat 2016; 0:20:32 >
  • Brotherhood güzeldir hatta en güzelidir
  • Ezio serisi en güzelidir

AC II
    AC Brotherhood
    AC Revelations

ama artık korsana en karşı birisi olarak bu kadar eski oyunlara para vermektense sağdan soldan elde edip bitirmen daha iyi olacaktır. Şu an güncel AC oyunlarından birini almak bu üçünü almaktan daha mantıklı.
  • Benim fikrim şu

AC2
    VE
    Syndicate veya unity

AC2 hakkında herkes serinin en iyi oyunu olduğunu düşünüyor ben de oynadım ve güzel bir oyun

Syndicate de güzel en son syndicate çıktı

Unity de fransız ihtillaini konu alıyor o da güzeldir

Black flag yazacaktım ama yazmadım bence black flag i torrent ile indir güzel bir oyun ancak bence para vermeye değmez çünkü
    Çok fazla takip et ve dinle görevi var
    Ve insan bir süre sonra kusacak seviyeye geliyor
    Bana gemide geçirdiğimiz zaman çok geliyor oyunun %40i denizde geçiyor ve burda takip etme görevi olunca çok zor oluyor ve insan Bayılacak gibi oluyor
    Tabi artıları da var

Mesela oyunun haritası çok büyük ve kesfedilecek bir sürü yer var
    Yapabilecegin yan görevler de bir hayli fazla

Benim düşüncelerim bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Assassin's Creed Revelations,Assassin's Creed 2 ve Assassin's Creed Revelations ve Assassin's Creed Brotherhood 5'er tlden almıştım,10tl yapmışlar.Sırf bundan dolayı bu oyunları ben almazdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Assassins Creed Syndicate PS4
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.