Şimdi Ara

Steam'den bedavaya full Dota 2 indirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
25.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Galiba Steam'de bi sorun var,ya da bilerek yaptı bilemeyeceğim ama,Steam(Bilgisayardaki program olarak, site değil)'de Dota 2 sayfasına girerseniz Şu yazıyı göreceksiniz:" You already own Dota 2 Download" Bunun anlamı ise"Bu oyuna zaten sahipsiniz İndirin"dir.Ben bunu satın almamama rağmen oyunu indirebildim.Arkadaşıma söyledim o da indirdi.Geç olmadan bi deneyin derim.

• Betakey girmezseniz indirebiliyorsunuz ama sadece oyunları izliyebiliyorsunuz diye biliyorum oyun oynayamıyorsunuz yani. Ama dota2 oynamak istiyorsan betakeyin artık bir değeri yokwww.bynogame.com gibi siteler sakız fiyatına satmakta.

bynogamelink
  • quote:

Orijinalden alıntı: HypnotiC.

Betakey girmezseniz indirebiliyorsunuz ama sadece oyunları izliyebiliyorsunuz diye biliyorum oyun oynayamıyorsunuz yani. Ama dota2 oynamak istiyorsan betakeyin artık bir değeri yokwww.bynogame.com gibi siteler sakız fiyatına satmakta.

bynogamelink

10 kuruş

• beyler bu siteden alışveriş yapan varmı sevabına alıp banada yollasın şu keyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

beyler bu siteden alışveriş yapan varmı sevabına alıp banada yollasın şu keyi
  • link paylaşmak yaskamı bilmiyorum ama ben msj atım hemen verdiler 2 saat geçmeden verdiler key
    http://www.facebook.com/PrettyHigh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmirli Samuray -- 20 Kasım 2012; 16:21:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.