Şimdi Ara

Steam'den Hiçbir Şey Satın Alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hata bana ait değil. Bir arkadaşıma ait. Onun adına açıyorum. Aldığı hata şöyle:

İşleminiz sırasında bir hata meydana geldi. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyin veya yardım almak için destek ile irtibata geçin.
    24 haziran saat sabah 5 ten beri bu hatayı alıyorum.
    Modeme resettir, pcye resettir, şudur budur her şeyi yaptım.
    Yeni hesap açtım.
    Onda da aynı.
    En az 3 4 kart ile almayı denedim olmadı.
    Hayır kartta para olmasa tamam da 5 liralık nakit kartla 1 liralık oyunu almaya çalıştım gene aynı hata.
    Çözümü hiç mi yok delirdim?
    Bu arada steamden aldığım herhangi bir ceza falan da yok. Steam sicilim de temiz.
    Steam destek ile irtibata geçtim ama zaten yaptığım şeyleri önerdiler. Bir faydası dokunmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sherlock -- 27 Haziran 2016; 16:34:30 >

• - kartınız uluslararası internet alışverişine kapalı olabilir.Lütfen bankanızın müşteri hizmetlerine ulaşınız.
    - kredi kartınızın dönemsel ekstre ödemesi gecikmiştir lütfen kredi kartınıza en az asgari ödeme tutarı kadar ödeme yapınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

- kartınız uluslararası internet alışverişine kapalı olabilir.Lütfen bankanızın müşteri hizmetlerine ulaşınız.
    - kredi kartınızın dönemsel ekstre ödemesi gecikmiştir lütfen kredi kartınıza en az asgari ödeme tutarı kadar ödeme yapınız.

Hocam daha önce alışveriş yapıyordum aynı karttan. Bir sıkıntısı yok. Şuan kartın herhangi bir borcu da yok.
  • birşekilde ne olduysa hesap ban yemiş, bir bug olabilir, emin değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardianNN

birşekilde ne olduysa hesap ban yemiş, bir bug olabilir, emin değilim

Steam sicili temiz gözüküyor hocam.
  • steam guard güvenliğiniz aktifmi?
  • Tamamdır sorunu hallettik. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.