Şimdi Ara

Steam'den indirdiğim oyunun dosyalarını başka pc ye kopyalayabilir miyim? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
4
Favori
65.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • YARDIM!!!! Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben ve kuzenim steamdan yıl başı indiriminden gta pack aldık (4 ve eflc) kuzenimin interneti daha hızlı onun indirdiği oyunu sizin yöntemle benim pcye kopyalasam oyun bende çalışırmı yada orjinal olarak görülürmü. Yada gta 4 ve eflc nin steama kurulabilen setup dosyası varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir6n -- 1 Ocak 2015; 22:58:54 >
  • Meraba arkadaşlar ben yeniyim size çok önemli bir sorum olacak ben bilgisayarı değiştircem steamden aldığım mount and blade oyunum var o gidecek diye üzülüyorum steamı yeni bilgisayara yüklersem ve aynı hesaptan oturum açarsam oyunu yükleyebilir miyim ? ACİL CEVAP NOLUR
  • Sabahtan beri deniyorum denemedi?im yöntem kalmady burda yazan her?eyide yaptym fakat bir türlü oyunu görmedi. Halbuki içerdeki laptoptan masaüstüne kopyaladym oyunu her?ey ayny yani.. Sonuç syfyrdan indiriyorum lanet olsun böyle sisteme.
  • Konu eski ama oyun klasörünü steam common dan indirin,
    Yeni bilgisayar aynı konuma taşıyın yükleye basın dosyaları bulacaktır.

Saygılar..
  • S.a. Benim sorum şu, oyunu steamden yedekleyip yedek dosyalarını usb'ye attık diyelim. Büyük boyutlu bir oyunu usb'den diğer bilgisayara aktarırken uzun süre (3-4+ saat) bekler miyim? Bu benim için önemli çünkü oyunu internet cafede oynamaya çalışacağım ve her defasında bu kadar beklemek büyük masrafa yol açar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.