Bildirim
Steam'den inerken oynamak.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
4 gb kaldı. Anlaşılan bekleyeceğiz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: slimshadyTR
4 gb kaldı. Anlaşılan bekleyeceğiz.
4 gb bitene kadar tüm işlerini hallet, yemeğini ye, suyunu iç :D çünkü oyunu oynamaya başlayınca kendini kaldıramıyosun. "Yaa acaba az ilerde nolucak" diyip oynamaya devam ediyosun, bi bakmışsın oyun bitmiş -
yav 30 kb a düştü. yükselmiyor yarım saattir. -
Steam akşamları hız mı kesiyor yav. -
abi 43 ile indiriyor bune ya böyle inmez ki (steamden indiriyorum) 10mbit net var diye kutulu almadım böyle ömrümü yer bu benim -
Steam > settings > downloads + cloud sekmesine girin, Download region bölümünü değiştirin, (Russia - Siberia tavsiye ederim ) Farklı serverlarda deniyebilirsiniz en yüksek performansı hangi bölge veriyorsa ondan indirin -
steam -settings- download+clouds sekmesinde ayar var. ben "lan event europe" seçiyorum, lokasyon değiştirince otomatikman steam'i yeniden başlatacak. şu an skyrim iniyor 4mbit bağlantım var hız 300-400kb arası, fena değil. -
server değiştirin ayrıca oyun oynarken alt + tab yapıp resume updating seceneğini secin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X