Şimdi Ara

Steam den Modern Warfare 2 almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steam den oyun alan arkadaşlara soruyorum.

Diyelim ki steam in sistemine 60$ ı verdik call of duty i aldık peki sonrasında ne oluyor.

Yani oyunu indirmemiz mi gerekiyor yoksa bizim steam hesabımız ile oynadığımız oyun orjinal mi kabul ediliyor?

Başksasının oyun dvd leri ile yükleme yaptığımızda steam den girebiliyormuyuz?

Bunları bana açıklayacak biri çıkarsa yada herhangi birini, çok sevinirim.

• Oyun aldığın Steam hesabına kaydediliyor ve ömür boyu sen hesabı illegal bir davranıştan kaybetmediğin müddetçe oyun sana ait oluyor.Hesabına ait bilgiler Steam serverlarında saklanıyor,dünyanın herhangi bir yerinden herhangi bir PC'den Steam hesabına girerek istediğin bilgisayara oyunu yine istediğin kadar indirebiliyorsun.

Elinde herhangi bir DVD olmasa bile formatlardan sonra yüklemek için oyunun yedeğini alabiliyorsun.Yine oyunun CD kitapçığı sana pdf formatında veriliyor.

Yok eğer ben indiremem diyorsan 11GB'yi oyunu Steam'den satın aldıktan sonra Steam hesabın açık şekilde oyunu arkadaşının CD'sini kullanarak yükleyebilirsin.İndirme hızlarına gelirsek Almanya lokasyonlu Steam serverından 1 mbit internet hızında 125 kb/s'ye varan hızlarda indirme yapmışlığım var fakat son bir kaç gündür süren Steam fırsatları nedeniyle Steam serverları yoğunluktan dolayı geçici olarak yavaş durumda.

• Teşekkürler açıklayıcı cevap için. Oyunu 1 kere satın aldığımızda o oyunun eski adıyla CD-Key i steam hesabımıza gömülüyor yani.
    Steam hesabıda 1 yerden fazla açık olamayacağı için, bilmeden illegal bir duruma girmek de çok zorlaşıyor sanırım, doğru anladım umarım.
  • Peki steam üzerinden alıp kopya CD den oyunu yüklesek sorun olurmu? Eğer sorun olursa oyunu steam üzerinden indirmek ne kadar sürer?
  • Alacağınız kopya oyunun .exe dosyası üzerinde oynamalar yapıldığı için Steam oyunu görmez,görse bile güncellemeleri otomatik olarak yapamaz.İndirme konusu yukarıda da yazdığım gibi Almanya lokasyonlu serverdan 1 mbit ile 90-120 kb/s arası hızlarda indirme yapılabiliyor.

@Emre Candemir Evet.
  • oyun steamdan alınınca cd-key olmuyor, oyunu direkt yükleyip oynuyorsun.Fakat oyunu steamden alınca mesela ben battlefield 2 almıştım singleplayer oynayamıyorum sende single oynayabilirmisin bilemiyorum.
  • Ben şu anda oyunu indirmeye başladım kotayı bu ayda aşıverelim dedim sabah başlattım indirmeye 2mbit bağlantı hızım var ortalama 200 kbps indiriyor %70 olmuş şu an.

Kopya cd den kurulum değilde farklı bir şekilde denedim ben, daha önceden kurulmuş oyunu steam in içine attım exe. leride orjinal alan bir arkadaşımdan alıp bendeki oyuna kopyaladım sonrada steam den oyunu indirmesini istedim oda dosyaları indireceği yerde zaten dosyalar varolduğundan hızlıca indirdiğini sanıyor bu şekilde oyuna girdim son versiyon ile.

Ama bir tür sorun yaşadım ben arkadaşıma invite atıp parti kurabiliyordum ve o parti ilede istediğim oyuna giriyorduk sorunsuzca. Fakat partiyi arkadaşım kurmak istediğinde ben onun partisine giremiyordum, bazen giriyordu fakat oyuna girişte oyun kapanıyordu.
    Ayrıca da steam deki oyunda olan herhangi bir arkadaşımın oynadığı sunucuya bağlanmak istediğimde ise bağlanamıyorum.

Bu sorunları korsan oyundan kurulma bağladığım için oyunu tekrar steam den indiriyorum şu anda.

quote:

Orijinalden alıntı: medikal781

oyun steamdan alınınca cd-key olmuyor, oyunu direkt yükleyip oynuyorsun.Fakat oyunu steamden alınca mesela ben battlefield 2 almıştım singleplayer oynayamıyorum sende single oynayabilirmisin bilemiyorum.

Single cod6 içinde orjinal almaya gerek yok diye düşünüyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 4 Ocak 2010; 18:56:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim merak ettiğim 2 tane cd key aldık diyelim. bunları aynı pc den kullanabilir miyiz. birinden çıkıp birine girebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

Benim merak ettiğim 2 tane cd key aldık diyelim. bunları aynı pc den kullanabilir miyiz. birinden çıkıp birine girebilir miyiz?

Ben 3 farklı steam hesabı ile girdim aynı bilgisayardan. Bir sorun olmadı.
  • Teşekkürler cevap için.
  • gg de felan 50 tl ye mw2 steam key ler satılıyor. onların ne farkı var ? aynı hesaba geliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canok

gg de felan 50 tl ye mw2 steam key ler satılıyor. onların ne farkı var ? aynı hesaba geliyormu?

Rusça ve söylentilere göre Steam yakalarsa banlıyormuş sanırım.
  • Steam key değil steam hesabının tamamını satabilir ancak benim bildiğim.

Eğer DVD olarak alınmışsa, herhangi bir steam hesabına tanımlanmış cd-key başka bir steam hesabına yüklenmeye çalışılırsa oyun direk korsana çıkıp çöp oluyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Steam key değil steam hesabının tamamını satabilir ancak benim bildiğim.

Eğer DVD olarak alınmışsa, herhangi bir steam hesabına tanımlanmış cd-key başka bir steam hesabına yüklenmeye çalışılırsa oyun direk korsana çıkıp çöp oluyor zaten.

nasıl bişimiş ya steam
  • Steam demek Cod MW2 multi demek steam olmazsa multi oynayamazsınız. Oyunu orjinal de alsanız, Activision da hediye etse yinede oyuna steam üzerinden bağlanıyorsun.

DVD den kurulum yapmış arkadaşımın oyununda oynadım masaüstünde oyunun kısayolu var oyuna tıklıyorsun önce steam açılıyor sonra oyun :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Game_Shadow_

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Steam key değil steam hesabının tamamını satabilir ancak benim bildiğim.

nasıl bişimiş ya steam

bayağı büyük bir sistem
  • arkadaşlar bir sorum olucak...

bende maglum illegal yukledim oyunu ve bitirdim...ancak multiplayer için steam den oyunu satın almak istiyorum...

birde steamden oyun almak için mesela kredi kartımı bankadan gidip herhangi birişlem yaptırtmam gerekiyormu.sonucta yurtdışı kaynaklı bir program steam :) kartım HSBC Advantage Card.

sorum ise şu:

Oyunu satın aldıktan sonra steamden indirmeme gerek var mı tekrar...oyunumun yuklu olduğu klasorden göstersen exe dosyasını (multiplayer exe dosyasını) bir sorun olurmu? yani mecburmuyum steam üzerinden oyunu indirmeye?

bir de son sorum şu olucak: Steam bize oyunu aldıktan sonra CD-KEY i kayıtlı hotmail hesabıma mail olarak yolluyor mu?yoksa hem mail yollluyor hemde sisteme otomatik yukluyormu?

2sorumun cevabını alabilirsem çok sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: goztepeli_TR

Oyunu satın aldıktan sonra steamden indirmeme gerek var mı tekrar...oyunumun yuklu olduğu klasorden göstersen exe dosyasını (multiplayer exe dosyasını) bir sorun olurmu? yani mecburmuyum steam üzerinden oyunu indirmeye?

bir de son sorum şu olucak: Steam bize oyunu aldıktan sonra CD-KEY i kayıtlı hotmail hesabıma mail olarak yolluyor mu?yoksa hem mail yollluyor hemde sisteme otomatik yukluyormu?

Kredi kartınızın internet alışverişlerine açık olması yeterli.Steam için ekstra bir işlem yapmıyoruz.

Evet var korsan olan dosyanın üzerinde değişiklikler yapıldığı için orjinalliği bozulduğundan Steam bu dosyanın üzerine güncelleme indirmez.

Steam maile vb. yerlere hiç bir şey yollamaz.Oyunu aldığınız gibi Steam hesabınıza oyun kaydedilir.Yine Steam hesabınızı kullanarak Steam programı üzerinden oyunu yükler,hiç bir güncelleme işlemi ile uğraşmaz oyun indiği gibi oyuna girersiniz.

• ok dostum tşk ederim bilgi için.
    quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

quote:

Orijinalden alıntı: goztepeli_TR

Kredi kartınızın internet alışverişlerine açık olması yeterli.Steam için ekstra bir işlem yapmıyoruz.

Evet var korsan olan dosyanın üzerinde değişiklikler yapıldığı için orjinalliği bozulduğundan Steam bu dosyanın üzerine güncelleme indirmez.

Steam maile vb. yerlere hiç bir şey yollamaz.Oyunu aldığınız gibi Steam hesabınıza oyun kaydedilir.Yine Steam hesabınızı kullanarak Steam programı üzerinden oyunu yükler,hiç bir güncelleme işlemi ile uğraşmaz oyun indiği gibi oyuna girersiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.