Şimdi Ara

Steam Duplicate Pruduct Code Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana orjinal CoD 6 geldi.Önceden onu yüklemiştim cdkeyini kulanıp 1 yıl oldu yeni bilgisayara yükleyeyim dedim bu hatayı veriyor.Önceden kullandım ama bu ne saçmalık bir kere mi yüklenecek bu oyun?Nasıl çözüm bulabilirim?

• Steam hesabına oyunu bir kere kayıt ettiğinde geri dönüş yoktur, sadece o hesaptan oyunu oynayabilirsin.

İstediğin kadar bilgisayara kur oyunu farketmez, yapman gereken tek şey, ilk kayıt yaptığın hesabı açarak oyunu yüklemek.
  • İlk hesapla giriyorum ama olmuyor. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: randomZ

Steam hesabına oyunu bir kere kayıt ettiğinde geri dönüş yoktur, sadece o hesaptan oyunu oynayabilirsin.

İstediğin kadar bilgisayara kur oyunu farketmez, yapman gereken tek şey, ilk kayıt yaptığın hesabı açarak oyunu yüklemek.

Bana da saçma geldi ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

İlk hesapla giriyorum ama olmuyor. :(

olmuyor derken sorun nerede, hesaba girebiliyorsan oyun görünür zaten, giremiyorsan şifresi veya kullanıcı adı yanlıştır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

İlk hesapla giriyorum ama olmuyor. :(

olmuyor derken sorun nerede, hesaba girebiliyorsan oyun görünür zaten, giremiyorsan şifresi veya kullanıcı adı yanlıştır.

Cd keyi yazinca hata veriyor.Eski idyi girdim ama olmadi.
  • steami kurup oyunu kurmaya başladığında cd key yazman gerekmiyor zaten, oyunun kurulumunu açtığın hesaptan yapabiliyor musun?
  • Yarin yine deneyeyim bir ama ayni hatayi verir yine
  • Eğer ilk kaydettiğin hesabı doğru hatırlıyor ve giriş yaptığında library kısmında oyunu görüyorsan bu hatayı almazsın. Library (kütüphane) kısmından oyunun hesapta olduğundan emin ol, sonrasında cd'den kurulum yapmaya başla.

Steam hesabındaki bir oyunu herhangi bir bilgisayara kurmaya çalıştığında sana key sormaz, hesabın otomatik olarak keyi tanır, cd key sadece oyunu steam hesabına ilk defa eklenirken istenir. Bir yerde yanlışlık yapıyorsun da nerde :)
  • quote:

Eğer ilk kaydettiğin hesabı doğru hatırlıyor ve giriş yaptığında library kısmında oyunu görüyorsan bu hatayı almazsın. Library (kütüphane) kısmından oyunun hesapta olduğundan emin ol, sonrasında cd'den kurulum yapmaya başla.

Steam hesabındaki bir oyunu herhangi bir bilgisayara kurmaya çalıştığında sana key sormaz, hesabın otomatik olarak keyi tanır, cd key sadece oyunu steam hesabına ilk defa eklenirken istenir. Bir yerde yanlışlık yapıyorsun da nerde :)

Yok kardeşim benim herhalde ilk steam hesabı farklı eğer ilk kayıtta welcome steam gibi karşılama e-maili gelmiyorsa.Çünkü e-maildeki ilk steam mesaı üyelik için gelmedi.Neyse ben de belki black ops alırım kutulu onun onlineı nasıl acaba?
  • Steam profil sayfana girdiğinde sağ tarafta "Edit my profil" in altında "Games"e tıkladığında "All Games" sekmesinden hesabında kayıtlı oyunları görebilirsin.

Call of serisinin multilplayerı benzerdir. Kısa mesafede çatışma ve reflexi iyi olan kazanır, hile kullanana denk gelmen çok zor olmayacağı gibi iyi oynayanlara hile diyip ağlayanlar da çoktur.
  • quote:

Steam profil sayfana girdiğinde sağ tarafta "Edit my profil" in altında "Games"e tıkladığında "All Games" sekmesinden hesabında kayıtlı oyunları görebilirsin.

Call of serisinin multilplayerı benzerdir. Kısa mesafede çatışma ve reflexi iyi olan kazanır, hile kullanana denk gelmen çok zor olmayacağı gibi iyi oynayanlara hile diyip ağlayanlar da çoktur.

Yardimlarin icin tesekkurler. :)
  • rica ederim de pek bişey yapamadım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.