Merhaba arkadaşlar ben **** oyun aldım oyunu gönderdiler onunla ilgili bir sıkıntım yok ben Steam hesabı pek kullanmam onun için belki yanlış biliyorumdur bilemiyorum oyun bana geldi sonra ben bunu kabul etmedim belli bir süre sonra oyunu başka arkdaşıma hediye olarak göndermek isteğimde oyun yok Kendi düşünceme göre dedim oyun geri gitti **** arkdaşlarla canlı destek yaptım 24/08/2015 işten geç geldiğim için cumartesi dediler sonra pazar dediler teknik ekip yokmuş peki dedim sonrasında görüştük Uzaktan masaüstüne bağlandı yine oda göremedi ve aynen şu şekilde yazdı
Resimlerde görüldüğü gibi evet bende sinirlendim yani onu bilmem bunu bilmem steamdeki bir arkadaşa sordum oyun geri gider dedi ve gelen gift kabul etmeden hediye olarak gönderilmiyor bilmiyorum tamam bende bir kullanıcı hatası GİFT OLARAK GELEN OYUN KABUL ETMEYİNCE GERİ GİDERMİ ONU ÖĞRENMEK İSTİYORUM
adamlar haklı. sende diyorsun kabul etmemişsin yani sana yollamış adamlar.takip etmen lazımdı
Sana olsa aynısı sen ne yapdın ve Gift olarak ilk defa oyun aldım kabul etmedim dursun ederim dedim nereden bileyim oyunun geri gittiğini adamlar gelmedi diyor bunu öğrenmek istiyorum öğrensem ne yapıcam hiç birşey Ben Haksılık yapıyorsam bunu bir gün çekerim onlar haksızlık yapıyorsa onlarda çekecek :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme