Şimdi Ara

Steam'e Korsan Oyun Eklemek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Don't Starve oyununu almayı düşünüyordum fakat önce kendim bi denemek istedim bu yüzden oyunu Torrent'ten indirdim. Yani oyun korsan, orijinal değil.

Sorum şu: Ben bu Korsan oyunu Steam kütüphaneme kısayol olarak eklersem herhangi bir sorun ortaya çıkar mı? Çünkü en nihayetinde oyun Steam'de bulunmakta ben Korsan olan versiyonunu kütüphaneme eklersem herhangi bi ceza vesaire alır mıyım?

Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Steam'e Korsan Oyun Ekleme

Steam'e korsan oyun eklemek, orijinal olmayan oyunların Steam platformunda oynanmasını sağlayan bir işlemdir. Bu işlem, üçüncü taraf yazılımlar ve manuel adımlar gerektirir.

Crackli Oyunu Steam'e Ekleme

Steam dışı korsan bir oyunu Steam'e eklemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• Crackli oyunun dosyalarını bilgisayarına indir.
    • "Steam Uygulama Yöneticisi"ni aç.
    • "Oyun Ekle" seçeneğine tıkla.
    • "Steam Dışı Bir Oyunu Ekle"yi seç.
    • Crackli oyunun ana yürütülebilir dosyasını seç.
    • Oyuna bir ad ver ve "Ekle"yi tıkla.

Steam Korsan Oyun Ekleme

Yukarıdaki adımları uygulayarak Steam'e korsan oyunlar ekleyebilirsin. Ancak korsan oyunların kullanımı yasa dışıdır ve telif hakkı ihlallerine yol açabilir.

Steam'de Olmayan Oyunları Steam'e Ekleme

Steam'de olmayan oyunları Steam'e eklemek için "Steam Uygulama Yöneticisi"ni kullanabilirsin. "Oyun Ekle" seçeneğine tıkla ve "Steam Dışı Bir Oyunu Ekle"yi seç. Ardından oyunun yürütülebilir dosyasını seç ve oyuna bir ad ver.

Crack Oyununu Steam'e Tanıtmak

Crackli bir oyunu Steam'e tanıtmak için Steam Uygulama Yöneticisi'ni kullanabilirsin. Oyuna sağ tıkla ve "Özellikler"i seç. "Yerel Dosyalar" sekmesine geç ve "Yerel Dosyalara Göz At"ı tıkla. Crackli oyunun dosyalarını Steam klasörüne kopyala ve oyunu yeniden başlat.

Not: Korsan oyunlar kullanmak yasa dışı ve etik dışı bir eylemdir. Bu metin yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve korsan oyun kullanımını teşvik etmemektedir. Orijinal oyunları satın almak ve telif haklarına saygı duymak her zaman en iyi yoldur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İyi misin kardeş?
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Kardeşim düzgünce bir soru sordum. Sorun bunun neresinde?
  • simge olarak ekleyebilirsiniz sadece. Durur öyle hocam
  • Oyunu alıp deneyebilirsin. Beğenmezsen iade edersin. İki saati geçirme yeter. Geçerse zaten oyunu sevmişsin demektir.
  • Yok daha neler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlarda steamı sen korsan oyun ekle diye kurdu zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Multiplayer Ve Korsan Oyun...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iki ayağının üzerine kalkan foruma üye oluyor arkadaş :D
  • Siz sanırım beni yanlış anladınız. Farkettiyseniz eğer ilk mesajda da KISAYOL olarak eklemekten bahsettim. Oyunu sanki orijinal gibi kütüphaneme eklemek gibi bir saçmalıktan bahsetmiyorum. Ben sadece bir simge, kısayol olarak eklemekten bahsediyorum Shift+Tab yaptığımda steam arayüzünü kullanabilmek için. Bunu yaparsam bi sorun olur mu diye sordum. Aptalca mesajlarınızı kendinize saklayabilirsiniz.
  • steam hesabın gider
  • arkadasim hicbir sekilde korsan oyunu hesabina bulastirma. hesap acisindan sorun olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece kısayol olarak eklersin sıkıntı olmaz.
  • Yeni steam hesabı aç dene gör
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.