Şimdi Ara

[SATILDI] Steam Gift Atılır %80 (12.22 usd bakiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Isparta İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] Steam Gift Atılır %80 (12.22 usd bakiye)

SATILMIŞTIR

Steamda 12.22 dolar bakiyem var, %80 fiyatından minimum 10 dolar olmak üzere istediğiniz hediye edilebilen oyun yada dlc yi yollayabilirim. Pazarlık yoktur, 10 dolar altı satış yoktur.

10 dolar =

11 dolar =

12 dolar =

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Isparta Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Tamam da bunun bir listesi olur herhalde. Rastgele oyun içinse çok saçma. %80 altında indirim almış oyunu mesela maks. %50 indirim almış oyunu gift olarak %80 ile almak çok mantıksız. Düşündürüyor doğrusu... Herşeyden öte min. 10$ diyorsun 265₺ yazıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madara Uchiha kullanıcısına yanıt

sanırım tam anlayamadınız hocam olayı, steamdan canlı örnek veriyorum: doom eternal %75 indirim ile 6 dolar + borderlands 3 %90 indirim ile 6 dolar, toplamda 12 dolar yaptı, yani 407 tl

benim alt limitim olan 10 dolar geçildi, 12 dolar steam bakiyesini ben %20 indirimli olarak %80 fiyatı olan 9.6 dolardan hesaplıyorum, kurla çarpıyorum, 325 tl yapıyor, indirime ek küsüratı atıp 320 tl demişim, konudaki fiyatlar doğrudan dolar bakiyesinin; %80 indirim uygulanmış TL hali

rastgele oyun olduğunu nerden çıkardığınızı anlayamadım, oyun ister %80 indirim görsün ister %50 indirim görsün alıcı hangi oyun-oyunları seçmek isterse o seçilir, bende alıcının seçtigi indirimli oyunlara ek indirim yapmış olurum. 10-12 dolar arası 3-4 oyunluk veya 2-3 oyun 1 dlc şeklinde sepet bile yapabilirsiniz, tek oyun olma şartı yok

min 10 dolar yazmamdaki sebep zaten bakiyemin düşük olması, bu yüzden parça satış yaparsam elimde kalan bakiyeyi satmam dahada zorlaşacak ki 10 dolara siz oyun almaya çalışsanız 350 tl yi geçer kur farkı + komisyon derken, ben size 265 tl den satmış oluyorum, neden pahalı anlayamadım, 85 tl farkla kendiniz de alabilirsiniz, bu konudaki indirimin olayı bu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texassm0ke -- 21 Ağustos 2024; 12:47:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.