Şimdi Ara

Steam Guard kodu gelmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar steam guardı bugün etkinleştirdim.Aynı bilgisayardan girmeme rağmen kod istiyor.Mail adresime giriyorum ama mail fln yok.Kaç kere denediysem de kod gelmiyor haliyle hesaba giremiyorum.Yardımcı olabilecek var mı kafayı yemek üzereyim!

• Yapay Zekanın Yanıtı

Steam Guard Kodu Gelmiyor: Nedenleri ve Çözümleri

Steam Guard, Steam hesaplarını yetkisiz erişime karşı koruyan bir güvenlik önlemidir. Steam'e giriş yaparken veya hesapla ilgili önemli değişiklikler yaparken, kayıtlı e-posta adresine veya cep telefonu numarasına bir doğrulama kodu gönderilir. Ancak bazen bu kod gelmeyebilir ve hesap erişimin kısıtlanabilir.

Steam Doğrulama Kodu Gelmeme Nedenleri:

• Yanlış e-posta adresi veya cep telefonu numarası: Hesabınız yanlış e-posta adresine veya cep telefonu numarasına kayıtlı olabilir.
    • Spam filtreleri: Doğrulama kodu içeren e-posta, spam klasörüne düşebilir.
    • Ağ sorunları: İnternet bağlantınızda sorunlar olabilir ve kodun teslim edilmesini engelleyebilir.
    • Steam sunucu sorunları: Steam sunucuları yoğun saatlerde geçici olarak kesintiye uğrayabilir ve doğrulama kodlarının gönderilmesini geciktirebilir.

• E-posta adresinizi veya cep telefonu numaranızı kontrol edin: Doğrulama kodunun gönderilmesi gereken doğru e-posta adresine veya cep telefonu numarasına kayıtlı olduğunuzdan emin olun.
    • Spam klasörünüzü kontrol edin: Doğrulama kodu içeren e-posta, spam klasörüne düşmüş olabilir.
    • Ağ bağlantınızı kontrol edin: İnternet bağlantınızın stabil olduğundan emin olun.
    • Steam sunucu durumunu kontrol edin: Steam sunucularının bakımda veya yoğunluktan dolayı kesintiye uğrayıp uğramadığını kontrol edin.
    • Steam Destek ile iletişime geçin: Yukarıdaki adımları denedikten sonra hala doğrulama kodu alamıyorsanız, Steam Destek ile iletişime geçin.

Steam Guard Kodunun Geldiği Yerler:

• E-posta: Doğrulama kodu, kayıtlı e-posta adresinize gönderilir.
    • Cep telefonu: Doğrulama kodu, kayıtlı cep telefonu numaranıza SMS olarak gönderilir.
    • Steam Guard uygulaması: Steam Guard uygulamasını kullanıyorsanız, doğrulama kodu uygulama içinde görüntülenir.

Steam Guard kodunun gelmemesi sorununu çözmek için bu adımları uygulayarak hesabınızı yeniden güvence altına alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue meth

Arkadaşlar steam guardı bugün etkinleştirdim.Aynı bilgisayardan girmeme rağmen kod istiyor.Mail adresime giriyorum ama mail fln yok.Kaç kere denediysem de kod gelmiyor haliyle hesaba giremiyorum.Yardımcı olabilecek var mı kafayı yemek üzereyim!

anında gönderiyor aslında steam spam filan düşmüş olmasın ?
  • geçenlerde bana da olmuştu steam kaynaklı bir sorun korkma en geç 24 saate gelir
  • Maalesef sorunun daha ciddi olduğunu anladım.@yahoo.com olarak aldığım mail kafasına göre @yahoo.com.tr olmuş.Dolayısıyla @yahoo.com'a mail gitmiyor @yahoo.com.tr yazmak gerekiyor bunu farkettim.Ama steam hesabını alırken @yahoo.com olarak almıştım.E-mail adresini de sıfırlayamıyorum telefon numaranız tanımlı değil diyor steam supportla iletişime geçin diyor.Hesabıma ulaşamıyorum arkadaşlar bir bildiğiniz var mı?
  • Bende steam sifremi unuttum sifirlamak istiyorum telefonunuza mesaj gonderildi diyor ancak 2 gundur mesaj falan gelmiyor kafayi yemek uzereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.