Şimdi Ara

Steam Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben steam'e girerken hep steam guard şifre istiyor ve yazıyorum. Bu kodu mobil uygulamasından otomatik veriyor. (2 seçenek var ya e-postaya mail ya da mobil. Ben mobili seçtim.) Bilgisayardan başka bir kullanıcya geçmiştim. Sonra yeni telefonum geldi tabi ben herşeyi oraya aktarırken diğerinde de tüm uygulamaları sildim. Steam uygulamasını da silince bir daha kod alamadım ve şu an hesabıma giriş yapamıyorum. Hesabıma artık giremez miyim? Bilgisi olan varsa lütfen yazsın :( Şimdiden teşekkürler...

• Hesap GG

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam destek ekibine durumunu anlatan bir başvuruda bulun. Senden hesabın sana ait olduğunu ispatlamanı isteyeceklerdir, sonrasında şifreni sıfırlayıp eposta adresine yollarlar. Biraz zaman alabilir ama ise yarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • desteğe mail attım cevap ne zaman verirler tahminin var mı. bir de zaten bir sürü oyun felan aldım. kredi kartı numarasını veririm anlarlar heralde benim olduğumu :D teşekkür ederim
  • hesap gg mi. inşallah olmaz çünkü içinde gta5 de dahil 60 oyun var :( cs itemleri falan... korkutma beni :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.