Şimdi Ara

Steam hesap çalındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU SABAH DOTA 2 DE TRADE İCİN BİRİNİ EKLEDİM VE HESABIM CALINDI HİÇ BİR ŞEKİLDE NASIL OLDUGUNU ANLAMADIM

E-MAİLE SÖYLE BİR ŞEY GELDİ .

This email message confirms that your Steam account contact email address has been successfully changed.
    We are sending this notice to ensure the privacy and security of your Steam account. If you authorized this change, no further action is necessary. If you did not authorize this change, or if you need additional help with your account, please follow this link to the Steam Support site and submit a request for assistance

BÜYÜK İHTİMALLE E-POSTAYİ DEĞİŞTİRMİŞ PİÇ .

ARKADAŞLAR YARDIMCI OLABİLECEK VARMI . İTEMLER HİC SORUN DEİL SADECE OYUNLAR VARDI BAYA

LÜTFEN YARDIMCI OLUN

• http://forum.donanimhaber.com/m_36212932/tm.htm

Buraya bir bakın

+ Olarak Ticket'a ödeme yaptığınız kredi kartı numarasını faturayı vs gönderirseniz hesabınızı geri alabilirsiniz. İspatlamaniz gerekiyor sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 9 Temmuz 2014; 17:58:12 >
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    TAHMİN OLARAK KAÇ GÜN SÜRER HESABIMIN KURTARILMASI CUMARTESİ GÜNÜ TURNUVAM VAR .
  • baben412 B kullanıcısına yanıt
    Hiç belli olmaz hocam o. Siz elinizi çabuk tutup bir an önce Ticket atın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    HOCAM BİR DE HİÇ BÖYLE BİR ŞEY YAŞIYACAĞIM AKLIMA GELMEDİĞİ İÇİN CDKEY YAZAMADIM CÜNKÜ HİÇBİRİNİ BİLMİYORUM AMA YAKLAŞIK OLARAK 10 TANE OYUNUN FATURA BİLGİSİ'NİN SS Nİ ATTIM
    YİNE İŞE YARAR DİMİ
  • Yarar hocam
  • Hesap 2 haftaya gelir geçmiş olsun ama bu ingilizceyle 3 haftaya zaten yazmışlar orda eğer böyle bir değişiklik yapmadıysanız supporta destek atın diye supporta hesap açıp ticket atıcaksın herhangi bir cd key ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [Satıldı] Steam Hesap
    4 yıl önce açıldı
    Ubisoft hesabım çalındı
    2 ay önce açıldı
    Steam büyük hesap satışı.
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.