Şimdi Ara

Steam Hesap Kısıtlama Lanet şeyi!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eğer kabaysam öfkeligime verin ben steama kaydoldum birkaç oyun aldım sonra gittim CS:GO satın aldım 24 tl iken sonra oynadım oynadım VAC yedim sonra gittim yeni hesap açtım onda tekrardan CS:GO aldım 24 tl vererek ama ne pazara girebiliyorum ne arkadaş ekleyebiliyorum oyunu nasıl aldıgımı sorarsanız Mobil ödeme ile aldım steam levelim 0 aile paylaşımı yaptım öbür hesabımla steama ticket attım ama hala sonuç yok adamlar alıyorlar parayı sonra desteğe gelince gelmiyorlar ! Allah rızası için yardım edin ya 2 aydır bu sorunlayım ne kasa alabiliyorum ne anahtar 1 ayı bile geçti oyunu alalı hatta +3 tl daha harca dediler magicka indirimdeydi gittim onu aldım ama hala çözüm mözüm yok abi Allah icin yardım edin ya birkaç forumlarda da yazdım bunu adlarını vermiyeyim adamlar yardım etmiyorlar hemde konumu silip ban atıyorlar bari siz yardım edin siz çözersiniz 2 aydır çözemiyorum :(

• abi Allah rızası için birisi yardım etsin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mellefromage

abi Allah rızası için birisi yardım etsin ya

dostum. mobil ödeme olarak değil hesabına steamden para ekleyerek yapmayı dene. ve steam destek er yada geç cevap vericektir. gün aşırı kontrol ediver. ayrıca arkadaş ekle .10 kuruşa satılan oyunlarda al (kart/cüzdan ile) rozet topla xp kas.
  • abi mobil ödeme ile alma diyorsun ama ben CS:GO yu mobille aldım sonra para yatır dediler bana hesabına bende 10 TL yatırıp 60 kurusluk bir oyun aldım arkadaş ekle demissin arkadas ekleyemiyorum cünkü hesabım kısıtlı steam levelimi 1 yapmak istiyorum ama birtürlü olmuyor ondanmıdır acaba?
  • quote:

abi mobil ödeme ile alma diyorsun ama ben CS:GO yu mobille aldım sonra para yatır dediler bana hesabına bende 10 TL yatırıp 60 kurusluk bir oyun aldım arkadaş ekle demissin arkadas ekleyemiyorum cünkü hesabım kısıtlı steam levelimi 1 yapmak istiyorum ama birtürlü olmuyor ondanmıdır acaba?

olabilir. oyunu bitir rozet topla xp kas. ve tek bir pc den baglan yoksa markettede banın olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kekomania

quote:

abi mobil ödeme ile alma diyorsun ama ben CS:GO yu mobille aldım sonra para yatır dediler bana hesabına bende 10 TL yatırıp 60 kurusluk bir oyun aldım arkadaş ekle demissin arkadas ekleyemiyorum cünkü hesabım kısıtlı steam levelimi 1 yapmak istiyorum ama birtürlü olmuyor ondanmıdır acaba?

olabilir. oyunu bitir rozet topla xp kas. ve tek bir pc den baglan yoksa markettede banın olur

abi ben tek bir pc den 4 hesapla baglanıyorum :S ve olaylar biraz karmasık ya öyle normal değil bir iletişim adresi verebilirsen oradan sana olayları tam anlatayım gerçekten olaylar cok karısık steam adı yada skype adı ver özelden ekleyeyim ha ama steam adını verirsen ben ekleyemem skype varsa ver yoksa steam ver bende sana verrim ordan ekle olurmu cok karısık olaylar cünkü

• ekleme muhtemelen senin hesap da gider , VAC ban yemiş adamlara günvemeyeceksin bir de 4 tane steam hesabı varmış açık açık söylüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mellefromage kullanıcısına yanıt
    VAC neden yedin ciddi olarak söylrsen sana yardımcı olucam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

ekleme muhtemelen senin hesap da gider , VAC ban yemiş adamlara günvemeyeceksin bir de 4 tane steam hesabı varmış açık açık söylüyor

vac banllı biriyle arkadaş olmanın hesaba etki etmesi olayı ne kadar alakasız bir fikirdir başkasındaki herhangi bir kısıtlama sizin hesabınızı etkilemez.benim arkadaş listemde doğrudan valve ban yiyen bile vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

ekleme muhtemelen senin hesap da gider , VAC ban yemiş adamlara günvemeyeceksin bir de 4 tane steam hesabı varmış açık açık söylüyor

vac banllı biriyle arkadaş olmanın hesaba etki etmesi olayı ne kadar alakasız bir fikirdir başkasındaki herhangi bir kısıtlama sizin hesabınızı etkilemez.benim arkadaş listemde doğrudan valve ban yiyen bile vardı

yazdığımı ne kadar farklı anladığının farkında bile değilsin muhtemelen

Sana açıklayayım , bu kişi ekleme , eklersen senin hesabını yürütebilir , VAC banlı kişilerden uzak durmak gerekli , özellikle 4 tane steam hesabının olduğunu söyleyen ve üstüne neden VAC banı olduğunu söyleyen birisini eklemek akıllıca olmaz.

Umarım anlayışına yeni ufuklar katmıştır bu açıklamam.

• Knisath kullanıcısına yanıt
    vac ban dediğin olay server banı.yani hile yapmıştır oyunda, ekstra program kullanmıştır battleeye veya vac bunu hile olarak algılayıp vac ban yemesine sbep olmuştur.bu karşısındaki kişinin ciddi anlamda güvenilmez olduğunu göstermezki.ha şu varwww.steamrep.com bu sitede kişinin profil sayfa linki ile arama yapılırsa kişi analizi görülür.zaten dolandırıcı ise ve hakkında böyle bir karar vermişse scammer diye profilinde yazar.bknz kendi profilim :http://steamrep.com/search?q=sea_harier

• Steamı adam gibi kullanırsan sorunun çözülür. Uyanıklık yapacam diye uğraşırsan böyle ağlar durursun forumlarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.