eminim birçok konu açılmıştır ama ben bizzat sormadan içim rahat etmeyecek. nakite çevirmenin en kolay yolu nedir arkadaşlar bi yol gösteri
Bende aynı dertten muzdaripim hesabımı satamıyorum. İçindeki para çok değil fakat niye zarar olsun ki 40 tl var aktaramıyorum ben diğer hesaba aktarsam bile yeticek.
key alıp satmak en makulü heralde .
Bide vac ban yedim sebepsiz yere. Vac banlı hesaptan 40 tl yi nasıl alırız bilen biri yazsın lütfen.
merhabalar steame yatırdığınız paranın geri dönüşü normal yollardan mümkün değildir.açıkcası steam bunu yasaklıyor.ancak steam envanterinizde bulunan değerli eşyaları steam topluluk pazarı fiyatının ortalama %30 altına satmanız mümkün.bunun dışında ise hesabınızı ilgili bölümlere ilan açarak satabilirsiniz.ancak güvenilir alıcı bulmak oldukça zor olduğu gibi satışın da kendine ait riskleri vardır.bu risklerden dolayı alıcı ve satıcının uğrayacağı olası zararlardan steam sorumlu tutulamaz ve bu konuda ki sorunlarınızda steam destek ekibi size yardımda bulunmaz.steam hesabınızda vac ban engellemesi bulunuyorsa takas engelinizde bulunacağından eşya satmanız mümkün olmayacaktır.ülkemizde paypal kullanımı olduğu dönemlerde yabancı oyunculara eşya satışı imkanı vardı ancak paypalın ülkemizde kısıtlanması sebebiyle artık ne yazıkki buda mümkün değildir. iyi forumlar.
amyfm
kullanıcısına yanıt
populer indirimlii talep görenoyunları satın alıp,piyasa indirimli fiyatının %20-%30 fiyatla forumda para karsılıgı satmanız halie steam paranızı nakite cevirebilirsiniz
Bide vac ban yedim sebepsiz yere. Vac banlı hesaptan 40 tl yi nasıl alırız bilen biri yazsın lütfen.
sebepsiz vac diye bişey yok kullanmayacaksın hile, skin changer vs.
karttan parayı yükleyip 1 kuruşunu bile hiç harcamadıysan parayı geri alma var
TL leri nakit olarak alabilirim arkadaşlar. Banka hesabınıza havale yaparım. Detayları özelden görüşebiliriz. ( tabi birebir veya cok az zarar ile satmak isteyenler hiç zahmet etmesin cünkü ben de cokcok az kazanıyorum )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme