Şimdi Ara

steam'in oyunları inatla güncellemeye çalışması...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım her şey hoş ama steam sorun çıkartıyor.
    ilk olarak şunu söyliyim öbür bilgisayardan bu bilgisayara geçtiğimde steam oyunlarını baştan indirmekle uğraşmak istemedim (180 küsür gb ne benim ömrüm yeter nede akk) herneyse şöyle bir sorun yaşadım rocket league steamı her açışımda kendini güncellemeye çalışıyor (oyunu bir arkadaşın dolduruşuyla aldım ve nefret ettim onun için güncellemeleri yapmak istemiyorum) indirilenler kısımından "bu oyunu sadece çalıştırdığımda güncelleştir" diyorum iyi hoş ama steamı her açıp kapatışımda oyun kendini tekrar "bu oyunu güncel tut" a ayarlıyor eh çok büyük bi sorun değil ama sinirimi bozuyor herhangi bir tavsiyeniz varmıdır? (bu arada offline a geçemem arkadaşlarla sürekli bir ortamımız var)

şimdiden herkese teşekkür ederim.

• Guncelleme kisminda oyunun yaninda carpi isareti var ona bas bir daha guncellemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kez denedim ancak işe yaramıyor :( yinede teşekkür ederim bu arada bugün daha şimdi bilgisayarı ve steam'i açtım. ve sorun çözülmüştü.
    Çözümü burdada paylaşıyım dedim yapmanız gereken şey aslında çok kolaymış steam'i yönetici olarak çalıştırın "bu oyunu sadece çalıştırdığımda güncelleştir" diyin ve steam'i kapatın bidaha sorun çıkmadı.
    Bir aydır boşuna sinir olmuşum :)

Cevabınız ve ilgilendiğiniz için tekrardan çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.