Şimdi Ara

Steam'in yaz indiriminden alınması gereken 10 Oyun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Herkes fakir degil. Gayet alıyorum. 1000'i geçik oyun var hesabimda. Steam batık ekonomileri idare etmek zorunda degil.

• baba parasıyla oyun alanlar steam’e b•k atıyor. birçok kişi kendi işinde gücünde buna ben de dahilim ayrıca 10 sene kullandığım platformu tak diye terk edemem. hala uygun oyunlar var zamanında topladık en iyilerini en ucuza şimdi 30-40 oyun alamasak da gücümüz yettiğince oyun almaya devam ediyoruz. bazı oyunların fiyatları dolarla da alsak güzel gözüküyor. misal pc kaldırsa starfield yapışırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lyc kullanıcısına yanıt
    Elden Ring'i aldım çünkü başka hiçbir yerde satılmıyordu.

Büyük ihtimal dolara geçtikten sonra ilk ve son alışverişim oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 6 Temmuz 2024; 19:28:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Tamam sen böyle düşünmeye devam et, Steam seni ve Tüm kullanıcılarını gram taktığı yok. Dik duruş sergileyip bir çöp almayacağına sen sev satın almaya devam et. Pes artık böyle kullanıcılara. (Dik duruş parayla ölçülmüyor)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elden 5-10 dolara düşünce alınır, bunlar fırsat değil...

• MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt

Steam beni ve kullanıcılarını niye taksın olum adamlar kapitalist şirket. Neyin dik duruşundan bahsediyon kafalar iyi galiba oyun aldık diye fetocu ilan edilecegiz yakında     Dandirik bir oyun almak niye lüks oldu diyorsan git bak nasla nushla ekonomi yönetene sor sorularını, bende cevabı yok zira.  

• Elden ring dlc aldım en son daha indirimler başlamamıştı 80 90 saattir oynuyorum daha bitmedi o bitsin tekrar sekiroyu bitireceğim ondan sonra arada first descandant var ondan da sıkılırsam bitirmediğim veya tekrar bitirmek istediğim bir sürü oyunum var hiç olmazsa arada girer total war oyunlarım da sefer yaparım en kötü ihtimalle gerçekten parasını hak edecek bir oyuna paramı veririm her şeyi oynamak zorunda değilim sonuçta

• faithlesszombie kullanıcısına yanıt
    Elden şuan ki parasını her türlü hak ediyor içeriği epey zengin bir oyun. Kaldı ki 5 10 düşene kadar dolar daha da artar zaten

• yimmasabi kullanıcısına yanıt

başyapıt değilmi ya . kesinlikle alınmalı

• arman09 kullanıcısına yanıt

Döviz al, yerel parada kalan mı var. Yerel parayı yönetemiyorlar, uzun uzun anlatmaya gerek yok.

Oyuna vakit ayıramayanlar için fiyatının bir önemi yok yeni paket de indirime girer bundle alınır fırsat böyle olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lyc kullanıcısına yanıt
    Steam deck alıp ertesi ay dolar ile tanışınca oyun almak zorunda kalan ben ...

• faithlesszombie kullanıcısına yanıt
    Bende var ztn hocam benim ihtiyacım yok

• Beklemeyi tercih ediyorum. Kütüphanede bekleyen bir dünya oyun var. Aklımda Dragon Dogma 2 var. Forbidden West

• CS2 den kazandığım kasaları satarak $10 para birikmiş idi,

sniper ghost warrior 2 yi aldım $1.5 olması lazım, 3-4 gündür baya güzel oynadım

sonra serinin 3.oyunu da $1.5-2 arası bir fiyattan satılıyordu dedim ki bekleyim acelem yok alırım

az önce baktım indirimler bitmiş sanırım $10 olmuş bence değmez,

bir sonraki indirimleri beklicem mecbur, sahi o vakit ne zaman gelecek acaba?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.