beyler bundan geçen ay ve bu ay karttan para çekilmiş geçen ay 10tl bu ay 50 ve 20 tl daha şimdi haberim oldu 2 karttan alışveriş yapılmış birinin bilgilerini hiç bir yere yazmadım gameekstradan sipariş verme hariç pcde keylog var desen steam hesabım patlardı çoktan telefona gelen mesajta steampowered sitesinden 10tl lik alışveriş yapıldı falan filan diyo ya yardım eder mısınız gameekstradan sipariş verdim ardından iade ettim sonra başka kartla almaya calıstım bu 2 kartın bilgileri hiç bi yerde kayıtlı değil hepsi bundan sonra oldu
Kart bilgilerinin çalındığını söyleyip iade istersin. Duruma göre kartın iptal edilmesi bile gerekebilir. Bankalar çalıntı durumu bildirilmeden önceki ödemeleri iade etmeyi kabul etmezler genelde. Büyük ihtimalle keylogger kurbanı olmuşsundur, birisi hesabını ele geçirip direk elinden almak yerine sürekli para çekmeyi tercih etmiş olabilir. Bir ihtimal de gameekstranın bu bilgilere ulaşması ama güvenilir bir site olup olmadıklarını bilmiyorum. Sen bir an önce bankayla ve steamle iletişime geçip durumu anlat ki olay daha da karışmasın.
Napoleonfd
kullanıcısına yanıt
hocam bankayı aradık kart iptal edildi steamden ilk 10 sonra 20 sonra 50 çekmiş tek tek deniyomus azdan başlamış :D iptal ettik kartı tamamen diğer kartıda internetten alışverişe kapadık ya keylogger olsa çoktan alırdı hesabı bu olaylar gameekstra siparişinden sonra oldu ayrıca keylogger var mı kontrol ediyorum cmdye komutları yazıyorum görev yöneticisi/ayrıntılardan kısmına girip services.exenin karşısına baktım internette yazıyodu ama yok keylogger gorunmuyo steamlede iletişime geçtim.daha hiç bişey indirmedim nerden keylogger gelicek ki
maLLymM
kullanıcısına yanıt
Bilemiyorum o zaman hocam umarım sorununuz çözülür.
maLLymM
kullanıcısına yanıt
Bilgisayarınıza kaspersky yükleyip bir taratma yapın ardından virüs var mı diye kontrol edin. Eğer bir şey bulamazsa muhtemelen satın alım yaptığınız bir siteden kart bilgileriniz çalınmış. Bankaya giderek bu harcamanın hangi şehir hangi mahalle semt adres ip adresine kadar bulurlar. Bu işi yarıda kesip bırakmayın sonuna kadar gidin kim olduğunu bulun. Unutma bugün senden yarın başkasından çalar bu kimse artık.
öyle bir şey gerçekten mümkün mü bankaya gitsem bulurlar mı az parada değil 1 karttan 80tl diğerinden 30tl peki bulduktan sonra ne yapabilirim ki
maLLymM
kullanıcısına yanıt
Bankaya git konuş neler yapabileceklerini sana söylerler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme