Bildirim
Steam Koleksiyon Kartı Takas Merkezi [ANA KONU] (26. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
[H]
The Herald of the Walking Apocalypse(1) ------ SaintsRow:The Third
Companion(2) ----- Warband
[W]
Charger,Companion,Skirmisher harici 3 Warband kartı.
SteamID:emrebrknyasat -
-
L4D2 Jockey kart arıyorum elinde olan bağlantıya geçsin -
[H]
Air Buccaneers -> Viking Base
Ion Assault -> Mind The Ship
McPixel -> White House
Nuclear Dawn -> EMP EXO
Orcs Must Die! 2 -> That was Easy
Tower Wars -> Robert von Pretzelhausen & Stanley Clunkerbottom
Arka Planlar -> Dragon's Lair (Magicka) & Cold War (Mount & Blade: Warband) & Overworld (Terraria) & Isaac's Spotlight (The Binding of Isaac) & Space (Sid Meier's Civilization V) & Viola and Kiki DeWynter (Saints Row: The Third)
Dota 2 (Items) -> Player Card: Ling, Steel Horns of Apocalyptic Fire, Long-Fang the Grey Blade, Carved Grin of the Trickster, The Corrupted Shard, Demon Blade of Apocalyptic Fire, Obsidian Blade Bracers
Games -> Imperium Romanum: Gold Edition Steam Key & The Showdown Effect Steam Key & Dead Space Origin Key & Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key & Crysis 2 Maximum Edition Origin Key & Dead Space 3 Origin Key & Medal of Honor Origin Key & Mirror's Edge Origin Key & Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key & Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Steam Key & Populous Origin Key & The Sims 3 Origin Key & The Sims 3 High End Loft Stuff Origin Key & The Sims 3 Late Night Origin Key
[W]
McPixel -> McPixel & Megasatan & Throne of Smells & Sos Sosowski
Garry's Mod -> Physgun & Thrusters & Movie Maker & Spammer & Melon Racer & Trouble In Terrorist Town
Europa Universalis -> All
War of the Roses -> Antler Helm Crest & Burgundian Mercenaries
Empire: Total War -> Cannon Battle & Naval Battle & Siege
Left 4 Dead 2 -> Charger & Smoker & Spitter & Witch
Napoleon: Total War -> Battle & General & Soldier
Portal 2 -> Chell & Destruction & GlaDOS & Mannequin
Really Big Sky -> Big Sky Ship & Core & Dinosaur
AirBuccaneers -> Buccaneer & Viking & Viking Warlord
Counter-Strike: Global Offensive -> FBI & IDF & SWAT
Ion Assault -> Universal View & Meet the Hangar & Incoming
Nuclear Dawn -> CT Assault & CT EXO & CT Support & EMP Stealth
Orcs Must Die! 2 -> Family Ties & Hunter and Friends & Into the Mines & Fodder & Devilishly Handsome
Tower Wars -> Mr. Moopsy & Zoombot & Boris the Bellowing Bard & Baron von Pepto & Equine Subterfuge Transport & Mortimer the Malevolent
Call of Duty: Black Ops II - Multiplayer -> All
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoN3 -- 6 Eylül 2013; 20:01:18 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Winter Is Coming
Steam levelde, bu trading card'da para tuzağı. Steam markete koyulan herşeyden komisyon alıyor, toplam 6 oyun kartı varsa bunun 3 tanesini oynadıkça, diğer 3 tanesinide market'den veya takas yolu ile almanızı istiyor. Oyunun 1.level kartlarını açıyorsun, 2. level açılıyor onu açıyorsun bir sonraki açılıyor... Eee level yükseliyorda ne oluyor bana yararı ne ? Hiçbirşey. Tavsiyem kafa yormayın, paranız boşa gitmesin.
Level atlayınca ödüller kazanıyorsunuz.Dlc gibi. -
Elimde % 50 indirimli Garry's Mod kuponu var. Buna karşılık olarak kaç taneye denk geliyorsa artık, takas kartı alabilirim. -
Kart düşürmek için oyunda bulunmak yeterli mi? Mesela CS:GO için boş serverlarda açık bırakınca kutu, silah vb. düşüyor, diğer oyunlarda da kart kazanmak için oyunu açık bulundurmak yeterli mi? -
Evet kart düşürmek için oyunun ana menüsünde açık bırakman yeterli, oynamana gerek yok. -
Cevabınız için teşekkürler, iyi oyunlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: triposi
Kart düşürmek için oyunda bulunmak yeterli mi? Mesela CS:GO için boş serverlarda açık bırakınca kutu, silah vb. düşüyor, diğer oyunlarda da kart kazanmak için oyunu açık bulundurmak yeterli mi?
belirli limitleri var oyunda. misal bana cs:Go dan 3 adet gelmişti. sonra levelim artınca bir booster pack geldi 3 kart çıkıyor içinden. ve limitim doldu yazıyor. oyun içinde 9$harcarsam bir booster pack daha gelecek yazıyor..
simdi yeni bir oyun yükledim ve diyor ki oyunu oynayarak 4 adet düşürebilirsiniz.
yani kısacası eğer limitini doldurmadıysan düşüyor oynarken.
limitini rozetler bölümüne tıklayıp görebiliyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Sercio7
quote:
Orijinalden alıntı: triposi
Kart düşürmek için oyunda bulunmak yeterli mi? Mesela CS:GO için boş serverlarda açık bırakınca kutu, silah vb. düşüyor, diğer oyunlarda da kart kazanmak için oyunu açık bulundurmak yeterli mi?
belirli limitleri var oyunda. misal bana cs:Go dan 3 adet gelmişti. sonra levelim artınca bir booster pack geldi 3 kart çıkıyor içinden. ve limitim doldu yazıyor. oyun içinde 9$harcarsam bir booster pack daha gelecek yazıyor..
simdi yeni bir oyun yükledim ve diyor ki oyunu oynayarak 4 adet düşürebilirsiniz.
yani kısacası eğer limitini doldurmadıysan düşüyor oynarken.
limitini rozetler bölümüne tıklayıp görebiliyorsun
Evet o limitler hakkında bilgim vardı, CS:GO için olanları tükettim mesela.Ama diğer oyunlar için illa oynamak şart mı diye merak etmiştim, yukarıda arkadaş verdi cevabını, size de teşekkürler.
-
Arkadaşlar en ucuz level kasabileceğimiz oyun kartları hangileridir sizce?
Gözüne çarpan, gören duyan olursa buraya yazabilirmi.
Mesela ben şunu buldum ve 5 lv yapacağım:
Anomaly Warzone Earth : 0.70$=100xp (Toplam 6 kartdan oluşuyor ve herbir kart 0.12$). 500xp 3.5$ gibi bir rakam yapıyor.
Varmı böyle ucuz ve az kartdan oluşan, bildiğiniz oyunlar? -
quote:
Orijinalden alıntı: boffin
Arkadaşlar en ucuz level kasabileceğimiz oyun kartları hangileridir sizce?
Gözüne çarpan, gören duyan olursa buraya yazabilirmi.
Mesela ben şunu buldum ve 5 lv yapacağım:
Anomaly Warzone Earth : 0.70$=100xp (Toplam 6 kartdan oluşuyor ve herbir kart 0.12$). 500xp 3.5$ gibi bir rakam yapıyor.
Varmı böyle ucuz ve az kartdan oluşan, bildiğiniz oyunlar?
oyuna para vermek sorun birde ya 10 dolarmış -
Arkadaşlar her türlü kart kabul ederim kenarda köşede duran varsa nick: Spiritless_69
-
parlak kağıtları yapınca kaç xp geliyor birde hediyeler daha iyi mi çünkü onlar daha pahalı -
-
Level atlamak için para mı veriyorsun Sahip olduğun ve kart düşebilen tüm oyunları teker teker açık bırak, tüm kartlar geldikten sonra Exchange Card botlarını kullanarak takas yap. 500xp için 3.5$ dolar verilir mi be kardeşim naptın sen ^^ Git bundle falan al çok çok daha iyi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dehşetengiz
parlak kağıtları yapınca kaç xp geliyor birde hediyeler daha iyi mi çünkü onlar daha pahalı
Bunun cevabını ben de bulamadım.
@NoN3
Exchange Card botları dediğin ne oluyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: bocekgrafik
quote:
Orijinalden alıntı: Dehşetengiz
parlak kağıtları yapınca kaç xp geliyor birde hediyeler daha iyi mi çünkü onlar daha pahalı
Bunun cevabını ben de bulamadım.
@NoN3
Exchange Card botları dediğin ne oluyor?
Çok yüksek level'a sahip profiller var zaten yorumlarda good trader +rep tarzı şeyler yazıyor onları ekle istediğin kartı takas yap böyle işliyor sanırsam zaten çok zengin oluyorlar 3000-4000 e yakın oyunları oluyor :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X