Şimdi Ara

Steam Koleksiyon Kartı Takas Merkezi [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
780
Cevap
60
Favori
63.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde csgo ve dota 2 fazla kart var takas etmek isteyen ulaşabilir
  • Şu an aktif olarak kullandığınız bi Steam Card botu var mı? Ortalık scamden geçilmiyor. Güvenilir bi bot bulmak şu an gerçekten sıkıntı.
  • 12 set csgo kartı var elimde ilgilenen varsa
  • Elimde 2 oyuna ait toplam 7 set var takas etmek isteyen olursa yazabilir
  • 1000 tane kartım var hepsini satayım mı yoksa rozet yapıp mysterious kartları mı satayım sizce?
  • Arkadaşlar kart satacaktım şu uyarıyla karşılaştım;

"30 gün ila bir yıl kadar eski ve herhangi bir ters ibraz ve ödeme ihtilafı içermeyen geçerli bir Steam alımı yapmış olmanız gerekmektedir."

Dün oyun alımı yapmıştım, 1 ay sonra sona eriyormuş ama neden böyle dedi anlamadım bilen var mı?

Pazarı uzun süredir kullanmıyordum ondan mı kaynaklanıyor?

edit: 1 yıldır alışveriş yapmadığım içinmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugra_091 -- 18 Haziran 2017; 14:0:48 >
  • Hesap yaparsak 5 kartlı seti tanesi 6 kuruştan 30krs mal edeceksin 1 mysterious kart 26 krs bana göre kartları satman daha mantıklı ama bana steam hesabını söylermisin setleri tamamlamak için kart arıyorumda sende varsa kart takası yaparız eger sende kart var ise aynı fiyata denk gelecek şekilde kart eklerim oradaki bi kaç krs fark sıkıntı olmaz
  • Ben de kivi,toilet and shutgun oyunun sınırsız set var.Takas yapılır.Setini 60 kuruştan da verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam Koleksiyon Kartı Takas Merkezi [ANA KONU]

Kıyamıyorum işlemeye
  • Archi's Steam Farm (ASF) kullanan varmı ? 3 gündür açık ama çok yavaş ilerliyor. 5-6 oyun birden aynı anda işletmek mümkünmüdür ? 900 kart var düşmesi gereken yaz indirimlerine yetiştirmeye çalışıyorum ama mümkün gözükmüyor 2 saatte 1 oyun işleyerek. Konusunu aradım bulamadım varsa link atarsanız sevinirim detaylı bir rehber falan varsa eğer.
  • catho C kullanıcısına yanıt
    Idle masterla birlikte rolanti etme seçeneğini kullanın hocam. Sonra hızlı hızlı geçip kartları manuel düşürün.
  • kadirgumussoy kullanıcısına yanıt
    Hocam onun için bir rehber falan varmıdır ? Karmaşık geldi biraz bana rolanti yap hızlı hızlı geç manuel düşür falan :) Birde Idle Master ile 239 ( 895 kart ) oyunu ne zamana bitirebilirim acaba ?
  • catho C kullanıcısına yanıt
    Rehber;

https://forum.donanimhaber.com/idle-master-zaman-harcamadan-kart-dusurun-ve-para-kazanin--107348281

4-5 Gün sürer muhtemelen

Ayarlarda, oyunları 2 saat aynı anda rolanti et var onu seçin,oyunların 2şer saatleri bitince, 15dk. yada 5dk ayıracak her oyun için o sırada hızlı hızlı geçin ilerlet tuşuyla kartlar düşmeye başlar.Hepsi bitince programı kapatın açın aynı durumu tekrarlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirgumussoy

Rehber;

https://forum.donanimhaber.com/idle-master-zaman-harcamadan-kart-dusurun-ve-para-kazanin--107348281

4-5 Gün sürer muhtemelen

Ayarlarda, oyunları 2 saat aynı anda rolanti et var onu seçin,oyunların 2şer saatleri bitince, 15dk. yada 5dk ayıracak her oyun için o sırada hızlı hızlı geçin ilerlet tuşuyla kartlar düşmeye başlar.Hepsi bitince programı kapatın açın aynı durumu tekrarlayın.

Çok teşekkür ederim hocam :) 4-5 gün çok iyi olmadı 1 hafta oda olumlu her türlü yetişir indirimlere :)

• arkadaşlar yaz indirimlerinde kart düşürünc enoluyor ben anlamadım yardım edermisiniz
  • Elimde 900 tane Steam kartı bulunmaktadır. Kartlar set halinde değil bende bulunan oyunlardan İdle Master ile düşürülmüştür. Kartlar şu anda satışta olduğundan envanterde gözükmemektedir. Kartların hepsi için Steam bakiyesi istiyorum. Oyun tekliflerine de açığım. İlgilenenler iletişime geçsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzz123 -- 22 Haziran 2017; 16:20:39 >
  • Summer kartların son satılma tarihi hangi gün?
  • kadirgumussoy kullanıcısına yanıt
    kıyılmaz hakkaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rurounius

Summer kartların son satılma tarihi hangi gün?

İndirimden 1 2 ay sonraya kadar devam ediyor diye hatırlıyorum.
  • bu steamda 200 kart üzeri satış yapınca çıkan formu doldurmak zorunda mıyız? US vatandaşı değilim ama illa adres falan istiyor. Sallasak sorun olur mu. Gıcık oldum çünkü.

Edit: Çok fena salladım direk kabul oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwordBreaker -- 17 Temmuz 2017; 11:52:12 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.