Şimdi Ara

Steam Kütüphanesinden Kaldırıldı RUST

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    31.07.2014 tarihinde şu adamdanhttp://profil.gittigidiyor.com/exael-team Rust almıştım tamam buraya kadar iyi ancak steamde yaklaşık 37 dakika kadar oynadıktan sonra çıkmıştım ve şu an yani bugün steame girdiğimde steam destek den bir mesaj aldım mesajda kısaca oyun steam kütüphanenizden kaldırıldı yazıyorudu satıcıyla iletişime geçmeye çalıştım ancak adam cevap vermiyor lütfen yardım edermisiniz.
    bu arada bölümler arasında rust olmadığı için call of duty bölümünü seçtim LÜTFEN YARDIM EDİN ARKADAŞLAR :(

• Bende aynı kişiden aldım ve bu sabah girdiğimde kütüphaneden kalkmıştı sorunu bildirdim cevap vermesini bekliyorum :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap geldi aynen şöyle "Merhaba üründe sıkıntı var ürünü aldığım yerden kaynaklanıyor çözmeye çalışıyorlar.Bende dükkandaki ürünleri geri çektim."

• ya abi şu an kullanıcının üstüne tıklıyorum ancak böyle bir kullanıcı yoktur diyor lütfen şu şikayetvar.com adlı siteye girerek herkes gittigidiyoru seçerek o adamı şikayet etsen yok böyle bir şey ya bu nedir biz para veriyoruz adam hiç bişey olmamış gibi hesabını siliyor gittigidiyordan. Lütfen arkadaşlar şikayet edelim
  • up
  • up up
  • lütfen aynı sorunu olanlar yazsın yoksa alamıcam paramı geri bu arada yanlış anlamayın sadece kendim için değil bu şerefsin yeni bir hesap açıp yine oyun satıcak ve yine dolandırcak benim gibi sorunu olanlarda çoğalıcaktır bundan eminim o yüzden ilk bi lütfen önleminizi alın ve şikayet var adlı siteye bunun gibi bir yazı yazınki başkaları da dolandırılmasınhttp://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2609798/#gorusmeler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buyuk ihtinmal cc ile oyunlari aldi yada aldirdi,steam durumu cakincada oyunlari kutuphaneden kaldiriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahte kredi karti ile alip oyun satan dolandiricilar var.Gecmis olsun

• Ben açıkçası 25 TL nin peşinde değilim ancak bu adamın peşini kolay kolay bırakmam gerekirse davada açarım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.