|
Steam Oyun Festivali Başlıyor! 500'den fazla oyunu ücretsiz deneyebileceksiniz (2. sayfa)

-
-
Saatlerce demo mu indireceğiz bir de aşırı saçma ya. Co op oyunları tadımlık oynamak için olabilir aslında :)
-
Steam adamdır epic de aradığını bulmak imkansız beleş oyun verdiği icin gelip burda epigi savunmayin beles oyun vermek marifet degil
-
Yalnız ben steamden 6 aydır oyun almazken epicten her indirim döneminde bir oyun alıyorum. Epicte olan oyunları bu saatten sonra gidip steamden daha pahalıya almam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: WeDo_Efendi
Boş iş, zaten normalde alıp deneyip beğenmezsen geri iade edebiliyorsunuz5 tane üst üste oyun iade et bakalım hesabın karalisteye düşüyor iade ödemesinde kabul edilmiyor.
-
Oyun festivali size hayırlı olsun hocam o zaman iyi demolu oyunlar -
quote:
Oyun festivali size hayırlı olsun hocam o zaman iyi demolu oyunlarHaydaaa. Ne alaka hocam. Seviyor olduğumu nerden çıkardınız? Arkadaş bir bilgi vermiş ben de onu düzelteyim dedim. :)
-
Heheh valla hocam senelerdir steam kullanıyorum adam akıllı fırsat yok, tamam ucuzluk geliyor lakin bu demo felan işe yaramaz bi etkinlik daha güzel etkinlikler gelebilir maf olduk orijinal oyun ala ala -
quote:
Heheh valla hocam senelerdir steam kullanıyorum adam akıllı fırsat yok, tamam ucuzluk geliyor lakin bu demo felan işe yaramaz bi etkinlik daha güzel etkinlikler gelebilir maf olduk orijinal oyun ala alaDoğru diyorsunuz hocam artık Epic bile daha ucuz olabiliyor oyun konusunda. Epic eğer arayüzünü geliştirip özellikler getirirse Steam'in cenaze namazı kılınabilir :D
-
Sanmam. Epic istediği kadar özellik getirsin Steam dediğimiz platform PC oyunculuğunun kalbi. Japon geliştiricilerin sırf Steam satışlarından bile oyunlarını PC'e çıkarma isteğinden Steam'in tahtının ne kadar sağlam olduğunu görüyoruz. Epic'in Steam'in tahtını sallaması için bugün ki gibi oyuncuların aksine geliştiricilere oynaması gerekiyor ki platformları geliştiricilerin ilgisini çeksin. Steam de bir günde Steam olmadı ve görünen o ki Epic geliştiricilere ek gelir payı, önden bonus felan ile tarafına çektikçe Steam kadar olmasa da Steam'i korkutacak bir platform olacaktır. Daha 2 yaşında bir platform olmasına rağmen de oldukça iyi gidiyor üstelik Epic.
-
Hehehe zaten şöyle bir durum var arkadaşla oynuyoruz diyelim bir oyun indirelim uff 1 gün sürüyor 😂herkesin interneti 100 mbit deil maalesef hayırlısı -
quote:
Hehehe zaten şöyle bir durum var arkadaşla oynuyoruz diyelim bir oyun indirelim uff 1 gün sürüyor 😂herkesin interneti 100 mbit deil maalesef hayırlısıAynen :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hudson51Sanmam. Epic istediği kadar özellik getirsin Steam dediğimiz platform PC oyunculuğunun kalbi. Japon geliştiricilerin sırf Steam satışlarından bile oyunlarını PC'e çıkarma isteğinden Steam'in tahtının ne kadar sağlam olduğunu görüyoruz. Epic'in Steam'in tahtını sallaması için bugün ki gibi oyuncuların aksine geliştiricilere oynaması gerekiyor ki platformları geliştiricilerin ilgisini çeksin. Steam de bir günde Steam olmadı ve görünen o ki Epic geliştiricilere ek gelir payı, önden bonus felan ile tarafına çektikçe Steam kadar olmasa da Steam'i korkutacak bir platform olacaktır. Daha 2 yaşında bir platform olmasına rağmen de oldukça iyi gidiyor üstelik Epic.
Ama bu dediğin fanboyluğa giriyor yine de sen bilirsin. Bence oyuncular için hangisi kârlı ona bakmalıyız.
-
Kesinlikle katılıyorum. Bence de oyuncular hangisi karlı geliyor ise ona baksınlar. Benim kast ettiğim fanboyluktan ziyade reel olan şeyler yoksa Steam'in tekelleşmesini hiç istemem ama Valve'ın yıllar içinde oluşturduğu çok sağlam bir altyapı ve pazar var. Sanmamdan kastımda 2-3 sene içinde Epic'in Steam'i geçme ihtimali yoksa Steam, Epic'in atakları karşısında böyle sessiz durmaya devam ederse Epic belki Steam'i geçemez ama ona baya baya yetişir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hudson51Kesinlikle katılıyorum. Bence de oyuncular hangisi karlı geliyor ise ona baksınlar. Benim kast ettiğim fanboyluktan ziyade reel olan şeyler yoksa Steam'in tekelleşmesini hiç istemem ama Valve'ın yıllar içinde oluşturduğu çok sağlam bir altyapı ve pazar var. Sanmamdan kastımda 2-3 sene içinde Epic'in Steam'i geçme ihtimali yoksa Steam, Epic'in atakları karşısında böyle sessiz durmaya devam ederse Epic belki Steam'i geçemez ama ona baya baya yetişir.
Teşekkür ederim yorumlarınız için
-
Açıkçası ben bu demo olayını çok mantıklı buluyorum. İade, o bu gibi işlerle uğraşmak istemeden doğrudan oyun hakkında birinci elden fikir sahibi oluyoruz.
Playstation Store'da bunun 10da biri bile demo yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X