Şimdi Ara

Steam oyun iadesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dün akşam Oyunfor.com sitesinden steam oyunu satın aldım, oyun içinden hediye olarak gönderdiler oyunu. Biraz oynadım hem beğenmedim hem de bilgisayarım kaldırmadı ve kapattım. Aşağıda steam'in uyguladığı iade şartları var. Oyunfor'a oyunu iade etmek istediğimi söylediğimde bana iade kabul etmediklerini söylediler. Bilmeyenler için söyleyeyim, ürüne herhangi bir zarar söz konusu değil. İade ettiğimde alıp başkalarına hediye olarak gönderebilirler tekrardan. Sizce kanuna göre iade hakkım var mı yok mu ?

Steam iade koşulları:

quote:

"İadeler Nerede Uygulanır
    Steam iadesi, satın alındıktan sonra iki hafta içinde ve iki saatten az oynama süresince Steam mağazasındaki oyunlar ve yazılımlar için geçerlidir. Diğer satın alma türleri ile iadelerin nasıl çalıştığının özeti buradadır.

Hediye İadeleri
    Kabul edilmeyen hediyeler standart olarak 14 gün/iki saat periyotunda iade edilebilir. Kabul edilen hediyelerde alıcı iadeyi başlatırsa aynı koşullar altında iade edilir. Hediye alımında kullanılan para asıl alıcısına iade edilir."

İade işlemi sayfası:

quote:

"Bir hediye için iade talebinde bulun

Hediye satın alımları, satın alan kişi tarafından kabul edilirse iade edilebilir. Kabul edildiği takdirde, bu ürün kütüphanenizden silinecektir.

Eğer alıcının iade talebinde bulunabilmesini onaylıyorsanız aşağıdaki kutuyu işaretleyin. İade Kurallarımız ile ilgili daha fazlasını okuyun.

Bu hediyenin asıl alıcısının iade talebinde bulunmasına izin ver
    Şimdi, hediyenin asıl alıcısını, Destek sitesi üzerinden iade talep edebileceği şeklinde bilgilendirebilirsiniz."

• Bi şansını dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

Bi şansını dene

İadeyi oyunfor un kabul etmesi gerekiyor ödemeyi onlara yaptım, onlar da kabul etmiyor sorduğum şey o zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.