arkadaşlar biliyorum bu başlıkla ilgili biçok sitede hatta donanımhaberdede konular açılmiş baya bi araştırdım ama çözemedim. sorunu anlatayım size. steamda oyun oynarken oynadığım oyun masaüstünde simge durumuna geliyor .masaüstünde simgeye tıklayıp oyuna devam ediyorum bir dakka sonra aynı şey oluyor.birde masaüstünde aktif olan pencere birden pasif oluyor . mesela bu mesajı yazarken birden pencere pasif hale geliyor tekrar tıklayıp mesajı yazmaya devam ediyorum . mesajın bu kısmına kadar bile 4 kere falantıkladım devam edebilmek için. şimdi denediğim şeyleri yazayımsize. Windows um orijinal Windows 8.1 profesyonel bi kullanıcı değilim bildiğim donanımlarım şunlar intel core i5 amd r9 280x ekran kartı 12 gb ram 700 watlık güç kaynağım var
bildiğim herşeyi yaptım ne olduysa Windows 10 a güncelledikten sonra oldu zaten sonra Windows 8 e geri döndüm onda sorun olmadı 8.1 e yükselttim tekrar başladı.ekran kartı sürücülerini kontrol ettim en güncel olanlarını yükledim.eski sürümleri yükledim düzelmedi. bi yerde klavyedendir diye okumuştum başka klavye ile denedim olmadı.virüs programıda kullanmıyorum.arka planda çalışan uygulamalardandır dedim görev yöneticisinden hepsini kapattım olmadı. işte derdimi anlattım pek bilgili olmadığım için başka bişey aklıma gelmiyor forumlardan da başka bi bilgi bulamadım sizin öneriniz var mı ?çözebilirsem sizlerin sayesinde olur. mecbur kalırsam Windows 8 i baştan kurup yükseltmeden kullanıcam mecbur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme