Beyler lütfen çok acil yardım lazım hemen cevaplarınızı bekliyorum ininal kartımı ininal.com dan kayıt ettirdim başarıyla kartımıda ekledim ilk para yükleme işi başarıyla tamamlanmıştı 24 TL ye steam üzerinden CS:GO aldım sonra param 0,00 TL oldu ondan 1 ay sonra PTT Matik'den 10TL bir ücrette ininal kartıma para yükledim Steamda para gözükmüyor para gözükmediği halde 2TL paramdan aldı ininal.com dan param gözüküyor 7,09 kasa açacağım ama para gözükmüyor 1 aylık pazar sürecide geçti acil yardım
innial kartınıza para yatırmanız steam hesabınıza para aktardığınız anlamına gelmez.steam hesabınıza para aktarmak için her hangi bir kredi kartı kullanabilirsiniz.steam hesabınıza kartınızdan para yatırmak için: - steam programını çalıştırıp hesabınıza giriş yapınız - sağ üst köşede bulunan giriş ismine tıklayıp açılan seçeneklerden "hesap detayları" na tıklayınız - açılan pencerede "Mağaza ve Satın Alım Geçmişi" başlığının altında bulunan "+ Steam Cüzdanınıza para ekleyin" seçeneğine tıklayınız - gelen kısımdan kart biliglerini doldurup para aktarım işlemini tamamlayınız.
kangroo
kullanıcısına yanıt
Çok teşekkürler bilgiler için,fakat arkadaşım daha önce söylemişti cüzdanıma para ekleyecektim fakat steam benden gereksizce 2 lira aldığı için paramı yükleyemedim.Bunun sebebi nedir cevap verebilir misiniz?
Pantolon Masa
kullanıcısına yanıt
steam 1 defaya mahsus kartın size ait olup olmadığını onaylamak adına kartınızdan 2-3 tl arasında bir tutar çeker ve bu parayı size geri iade eder.eğer online olarak kartınızın dönem içi hareket detaylarına bakarsanız bu parayı göreceksiniz.kimi zaman bu paranın iade edilen kartın bakiyesine eklenmesi ay sonunu bulabilir.bu tamamen bankayla alakalı bir durum.
kangroo
kullanıcısına yanıt
Tamam,sorumla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim,iyi günler!
İninal kart aylık 1 tl karttan para kesiyor muhtemelen 2-3 ay kartın ücretini ödemediyseniz onu çekmiştir
İyi günler arkadaşlar steam üzerinden oyun satın alıp iade talebinde bulundum ve kabul edildi fakat ben iadeyi kredi kartıma yapmak istiyordum fakat steam cüzdanıma yapılmış belkide ben yanlışlıkla yapmışımdır bilmiyorum ilk iadem değil fakat ilk defa böyle birşeyle karşılaştım bu iadeyi kredi kartıma yaptırabilirmiyim tekrar yardımcı olursanız sevinirim
Tamam çok teşekkürler fakat benden ininal kart değil steam programı yani kart hareketlerine baktığımdaWWW.STEAMPOWERED.COM -2,00 tl yazıyordu bunu 5 kere yaptı 10 liramdan 0,00 kuruşum kaldı steam paramıda 1 aydır vermiyor paramı 5 kere 2 lira olarak kesti yardımcı olabilir misiniz haziran ayında ödeme yapmıştım fakat temmuz oldu ama hala aynı şekilde para çekmeye devam ediyor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme