Şimdi Ara

STEAM PARA İADESİ YAPMIYOR! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.976
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam iyiki bu konuyu gördüm ya hemen iptal edip cüzdan demiştim 4 saat sonra cevap geldi iadeyi aldılar 20 günde 5 kere iade yaptım adamlar oyun denediğimi zannetmişler uyanırsak redderiz falan diye tehdit etmişler parayı keşke hemen kullanabilsek witcher alırdım ama kısmet sonraki indirimleri bekleyeceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: FalconPlot

hocam iyiki bu konuyu gördüm ya hemen iptal edip cüzdan demiştim 4 saat sonra cevap geldi iadeyi aldılar 20 günde 5 kere iade yaptım adamlar oyun denediğimi zannetmişler uyanırsak redderiz falan diye tehdit etmişler parayı keşke hemen kullanabilsek witcher alırdım ama kısmet sonraki indirimleri bekleyeceğiz

benim 150 lira gitti. sıkıntı yok savcılığa suç duyurusunda bulundum. banka tüm kayıtları gösterdi suçlu steam kesinlikle para onlara gitmiş birde gitmemiş gibi gösteriyorlar. kayıtlar duruyor bakalım ne yapacaklar şimdi sıkı durun yakında steam e tazminat davası bile açabilirim. aihm e kadar yolu var bu işin. hukukcuyum peşini bırakmam bu işin.. konuyuda bilgilendirmek için açtım. ben düştüm bu sıkıntıya başkası düşmesin..

• adamlar parayi almamis ki sana versin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • son durum ne
  • güzel hort
  • Phant0mAssassin kullanıcısına yanıt
    ne hortu benim parada yok 1 haftadır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.