Şimdi Ara

Steam PC oyuncularının tercihi Windows 10 64 bit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aslında bu anket windows 8 in ne kadar dandik olduğunu, windows 7 kalitesini arayan kullanıcıların windows 10 a sarıldıklarını gösteriyor.

• Lanet olsun 32 bit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav he he.Zorla insanlara w10 yüklet sonra da w7 i geçti de ne güzel dünya.w10 hala oyunlarla senkronizasyon sorunları yaşıyor bizzat steam da oluyor bunlar.3 ay kullandım lanet gitsin diyip w7 e döndüm.hızlı bir işletim sistemi olabilir ama oyuncular için şimdilik sadece problem oluşturuyor başkada birşey değil.

• vay be millet win10a geçmiş, biz hala win7 64bit
  • w7 stabil ve iyiydi. w8.1 stabil ve iyiydi. Windows 10 ile oyunlarda ciddi bir FPS artışı oldu. w10 güncelleme sistemindeki sıkıntıdan dolayı bazen sürücülerde problem çıkartabiliyor. w10 henüz w7 ve w8.1 kadar stabil olmasa da çok yakında bunu da aşar. Not: Bilerek ve isteyerek w10 a yükseltme yaptım.

• dx12 desteği ve oyunlar piyasaya çıksın millet geçmek zorunda kalır kafanızı yormayın!

• Bedava veriyolar olsun o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

Win 8.1 de zaten cok hizliydi benim icin ozellikle acilis ve kapanis sureleri onemli diyorsaniz 8.1 ve ustu bicilmis kaptan.

hangi kaptan :)

• Gören de Windows 10 ile pc uçuşa geçiyor sanacak biraz beyin rica ediyorum.

Nvidia Ve AMD daha doğru dürüst Win10'a yıldızı barışamamış, stabil olmayan yarım yamalak sürücülerle boğuşuyor insanlar.

Dx12'nin büyük çöp olarak geleceği belliyken halen burada yok win10 şöyle böyle güzellemelerinede ayrı bir uyuzluğum gelişti.

Nereye baksam öve öve bitiremiyorsunuz şu "beta"yı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 5 Nisan 2016; 22:15:14 >
  • bazi yorumlar bana cok komik geldi. yok win 10 ile oyunlarda ciddi bir fps artisi olmus da cok cok hizliymis da. o oyunlar hangisiymis de benim gözümden kacmis bilemedim. su ana kadar gta 5 te cok az bir artisini gordum.

dx12 destekli oyunlar cikana kadar bilinen bir cok oyunda win 7 win 8 win 10 nin fps farki ortalama -2 +2 seklindedir ve win 10 ciddi bir fps artisi saglamamistir. bir cok testlerle de kanitlanmistir. google de aratirsaniz bulursunuz. suan witcher 3 oynuyorum win 10a gecsem ne kadar faydasi olur tas catlasin +2 hadi bilemedin +5 fps o da abartilacak bir sey olmasa gerek. ( belki deneme amacli vaktim olursa win 10u tekrar kurabilirim nasil olsa lisansini almistim )

ayrica sadece steam degil dunya genelinde ozellikle de oyuncularin dx12 merakindan dolayi win10 tercihi olmus ancak ben dahil bir cok kisinin hevesi kursağında kalmistir.

diyecegim su ezbere bir seyi oldugundan farkli cok abartili gostermeyin.

iyi oyunlar iyi forumlar...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.