Eğer DVD'sini sattığın oyun SteamWorks bir oyunsa DVD'yi sattığın kişi elindeki CD-Key'in resmi ile Steam'e başvurursa hesabını kaybetmen mümkün.
Yeterince cilgin degil :D
dedicated serverlar ne ve ne işe yarıyor
bu steam üzerinden alınan oyunların setup dosyasını indirebiliyor muyuz?
steam direk oyunun açılmış halini indiriyor diye biliyorum ben image dosyası istiyorum istediğimde kurabilecek istediğimde silecek bu mümkün mü acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Privatedem
steam direk oyunun açılmış halini indiriyor diye biliyorum ben image dosyası istiyorum istediğimde kurabilecek istediğimde silecek bu mümkün mü acaba?
Hayır. Steamden aldığın oyun sadece Steam klasörüne yüklenir. ".iso, .cue, .bin"gibi simge dosyası halinde indiremezsin. Ama Steamin kütüphanesinden silebilirsin oyunu ya da yükleme dosyalarını kaydedebilirsin. İndirdiğin oyunlar sadece senin Steam hesabında çalışır.
quote:
Orijinalden alıntı: pronefroz
quote:
Hayır. Steamden aldığın oyun sadece Steam klasörüne yüklenir. ".iso, .cue, .bin"gibi simge dosyası halinde indiremezsin. Ama Steamin kütüphanesinden silebilirsin oyunu ya da yükleme dosyalarını kaydedebilirsin. İndirdiğin oyunlar sadece senin Steam hesabında çalışır.
peki bu backup dosyaları bildigimiz image dosyası yerine geçiyor değil mi? back up aldıktan sonra libraryden silip daha sonra bu backup üzerinden restore yapabiliyorum?image dosyaları ile aynı ancak tek farkı kurulumu ve oynama işlemini kendi steam hesabım üzerinden yapmak kaydı ile doğru mu anlamışım?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: pronefroz
quote:
peki bu backup dosyaları bildigimiz image dosyası yerine geçiyor değil mi? back up aldıktan sonra libraryden silip daha sonra bu backup üzerinden restore yapabiliyorum?image dosyaları ile aynı ancak tek farkı kurulumu ve oynama işlemini kendi steam hesabım üzerinden yapmak kaydı ile doğru mu anlamışım?
Evet aynen öyle.
Steamden warbandı yukledım ama eskı maılıme ayıtmıs steam hesabım yenı maılıme nasıl alabılırım
güzel rehber ihtiyacım olacak
takip
quote:
Orijinalden alıntı: Saitou Hajime
Steamden warbandı yukledım ama eskı maılıme ayıtmıs steam hesabım yenı maılıme nasıl alabılırım
?
arkadaşlar öncelikle merhaba. benim steam hakkında bir önerim olacak. önerim şu : steam'de geçirdiğimiz her saat başına 1 cent alalım mesela. bu paralar ile oyun veya item alabilelim. Not: rakamlar örnektir.
quote:
quote:
?
Yokmu Bilen
yeni mailine alamazsın ayrıca valve yetkilisi gibi düşünürsen öneri çok saçma geldi. Neden adamlar her saat başına para versinlerki.
neyse benimki sadece fikirdi :D
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt. Price
yeni mailine alamazsın ayrıca valve yetkilisi gibi düşünürsen öneri çok saçma geldi. Neden adamlar her saat başına para versinlerki.
e ne olacak sımdı yenı steam alsam ona kuramıyorum dımı bu seferde
Hmm sorunu yanlıış anlamışım. Mail adresini değiştirebiliyorsun sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt. Price
Hmm sorunu yanlıış anlamışım. Mail adresini değiştirebiliyorsun sanırım
nasıl yapabılırım bulamadım
Ben eski bilgisayarımda ki oyunları sorunsuzca yeni bilgisayarıma nasıl geçirebilirim?Steam den kaldırma işlemlerini vs. nasıl yapabilirim yani.