Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.735
Cevap
41
Favori
223.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • w8 kullanıp da steam yanıt vermiyor sorunu problemi hatası alan var mı?
  • Arkadaşlar merhaba
    Call of Duty MW2'yi yükledim orjinal fakat multiplayer bölümünü açılmıyor. Steam must be running to play this game hatası veriyor.
    Normal Single Playerda sıkıntı yok onu açabiliyorum ama multiplayerde böle bir hata veriyor. Çözümünü bilen var mı
  • beyler kutulu bi battlefield bad company 2 im var vietnam ek paketi çıktı ama kutulu satılmıyor galba steamden alsam çalışır mı çoğu kişi kutulu artı steam ek paketi çalışmaz dedi kesin bilgisi olan var mı ?
  • Beyler benim steam ile ilgili bir problemim var.Counter Strike 1.6 steam paketini satın aldım.
    Fakat ilk zamanlar cok iyiydi daha sonra gelen bir güncellemeden sonra steamda sensitivy ayarları,klavyede türkçe karakterler cıkması tus fonksiyonları kısacası bozulması ve kötü rate ayarları olustu.Kac defa uzun süre yeni bir güncelleme gelmesini bekledim ara ara kontrol ettim uzunca bir süre olmadı.Siz bir çözüm biliyor musunuz veya steam yetkilileri bunun için herhangi bir çözüm çıkardılar mı?
    Yardımcı olanlara teşekkürler.....
  • bunlar ne oluyor sat falan diyor
    fiyatlarda dalgalanma var ama genelde 0,1 dolar civarı. satarsam ben ne kaybediyorum alan kişi ne kazanıyor?

STEAM Rehberi/Soru-Cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 6 Nisan 2014; 16:51:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecrawl

beyler kutulu bi battlefield bad company 2 im var vietnam ek paketi çıktı ama kutulu satılmıyor galba steamden alsam çalışır mı çoğu kişi kutulu artı steam ek paketi çalışmaz dedi kesin bilgisi olan var mı ?

Ana oyunu da steam den alacaktın,ek paket çalışmaz...steam varken kutulu oyun almayı bırak artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

quote:

beyler kutulu bi battlefield bad company 2 im var vietnam ek paketi çıktı ama kutulu satılmıyor galba steamden alsam çalışır mı çoğu kişi kutulu artı steam ek paketi çalışmaz dedi kesin bilgisi olan var mı ?

Ana oyunu da steam den alacaktın,ek paket çalışmaz...steam varken kutulu oyun almayı bırak artık.

steamde 30 dolar olan bi oyunu d&r dan 30 tl ye aldım . niye böyle ön yargılı davrandınız ki ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

bunlar ne oluyor sat falan diyor
    fiyatlarda dalgalanma var ama genelde 0,1 dolar civarı. satarsam ben ne kaybediyorum alan kişi ne kazanıyor?

STEAM Rehberi/Soru-Cevap

mesela red orchestra da toplam 10 kart toplaman gerekiyor. oyun sana 5 kart veriyor zaten(belli bir süre oynadıktan sonra, 1 saat falan). aynı olanları satıp, sende olmayanları alacaksın. kalan 5 kartı da aldıktan sonra kartları craftlayacaksın. hem steam seviyen artacak hemde red orchestra duvar kağıdı kazanacaksın. bu duvar kağıdını profil sayfanda kullanabilirsin. ayrıca gülücük, ifade falanda veriyor. bazen booster pack düşebiliyor.

her oyunda kart sayısının yarısı kadarını oynadıkça veriyor sana. kalanlarıda sen tamamlıyorsun. tabi yapmak zorunda değilsin bunları. istersen hepsini satabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 7 Nisan 2014; 0:02:13 >

• Banzai! kullanıcısına yanıt
    anladım sağ ol

sattıklarımı geri alayım bari
  • Banzai! kullanıcısına yanıt
    bi tane craftladım işe yaramaz şeyler verdi
    pazarda bir de parlak kartlar var onlar ne oluyor?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

quote:

steamde 30 dolar olan bi oyunu d&r dan 30 tl ye aldım . niye böyle ön yargılı davrandınız ki ^^

Bak kardeş,bundan 1 ay evvel oyun indirime girdi ve sen kaçırdın...tam 6 gün boyunca steam'de 5$ dan satıldı (4-9 mart 2014 tarihinde).....steam sık sık indirim yapıyor,istediğin oyunu ucuza alabiliyorsun,önümüzde yaz indirimleri var,bari onu kaçırma....kutulu oyun almayı bırak,steam de hergün indirimleri takip et...ilgili konu burada: http://forum.donanimhaber.com/m_25478058/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 9 Nisan 2014; 18:54:17 >

• Beyler hazırladığım skine oy verirseniz sevinirim hatta kendi arkadaşlarınıza da oylatın :DD

steamcommunity.com
    Steam Community :: Error
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=247392746

AWP | Oriental

http://cloud-2.steampowered.com/ugc/469806264337848945/AF605C484FB6E14005EFA475D7169DFCA1183F60/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edward Blackbeard Teach -- 9 Nisan 2014; 19:23:00 >

• Arkadaslar ufak bir sorum olucak.
    Steam trade yapmistim ve trade sonucu almis oldugum dayZ gift 2 gun sonra env. Silindi bende trade gecmisimi ss alarak ticket attim.
    1.SORUM
    6 gun oldu cevap yok ne yapmaliyim sizce ?
    2.SORUM
    sizce steam bana eski esyami (Ak 47 red line ft) mi veya dayZ mi geri verirmi ?
    Simdiden tsk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edward Blackbeard Teach

Beyler hazırladığım skine oy verirseniz sevinirim hatta kendi arkadaşlarınıza da oylatın :DD

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=247392746

AWP | Oriental

http://cloud-2.steampowered.com/ugc/469806264337848945/AF605C484FB6E14005EFA475D7169DFCA1183F60/

En Azından Bir Türk Arkadaşımız Yapmış , Tabi ki Oylarız

• quote:

Orijinalden alıntı: zFurkan

Arkadaslar ufak bir sorum olucak.
    Steam trade yapmistim ve trade sonucu almis oldugum dayZ gift 2 gun sonra env. Silindi bende trade gecmisimi ss alarak ticket attim.
    1.SORUM
    2.SORUM
    Simdiden tsk.

Tıpatıp aynısını yaşadım hocam. Ben dota2 key leriyle 2 dayz ye 13 key verdim. Daha sonra envanterimden ve kütüphanemden silindi.
    Steam support a mesaj attım, 3 gün sonra olumlu cevap verdiler. Keylerimi geri aldım.

Steam support a attığım mesaj ve verdikleri cevap burda var.
    Bu arada steam support a ayrıca üye olman gerekiyor sanırım, steam şifresiyle girememiştim.

Bu arada, ben ingilizce mesaj attım ama türkçe de mesaj yazma seçeneği olması lazım. Ama cevap verme süresi uzuyor olabilir, sonuçta ingilizce soruya bakacak eleman sayısı daha fazladır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MathMad

quote:

Orijinalden alıntı: zFurkan

Arkadaslar ufak bir sorum olucak.
    1.SORUM
    2.SORUM
    Simdiden tsk.

Tıpatıp aynısını yaşadım hocam. Ben dota2 key leriyle 2 dayz ye 13 key verdim. Daha sonra envanterimden ve kütüphanemden silindi.
    Steam support a mesaj attım, 3 gün sonra olumlu cevap verdiler. Keylerimi geri aldım.
    https://support.steampowered.com/view.php?ticketref=3543-WEPL-4980
    Steam support a attığım mesaj ve verdikleri cevap burda var.
    Bu arada steam support a ayrıca üye olman gerekiyor sanırım, steam şifresiyle girememiştim.

Bu arada, ben ingilizce mesaj attım ama türkçe de mesaj yazma seçeneği olması lazım. Ama cevap verme süresi uzuyor olabilir, sonuçta ingilizce soruya bakacak eleman sayısı daha fazladır.

Hocam ilgilendiginiz icin ayrica tesekkur ederim.
    Sizin yorumunuzu okudum icimd su serpildi
    Tam bunun uzerine yarim saat once bakmis oldugum ticket ima birkez daha bakayim dedim ki Cevap gelmis ak-47 redline mida almis bulunmaktayim.Hersey icin tesekkurler :)
     STEAM Rehberi/Soru-Cevap

• Arkadaşlar merhaba. Yeni bir Steam adresi açtım. Donanım Haber Steam kullanıcıları, beni ekleyin lütfen :)

http://steamcommunity.com/id/cookingamin/

Teşekkürler..
  • Merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum acaba steam da oyuna girince arkadaşımızda sağ alt kişide çıkan yazı varya Orn:( KullanıcıAdı123 Dota 2 ye girdi )
    bu yazıyı arkadaşımızı gıcık etmek için sürekli çıkartabiliyormuyuz şimdiden teşekkürler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HorrorFinder

Merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum acaba steam da oyuna girince arkadaşımızda sağ alt kişide çıkan yazı varya Orn:( KullanıcıAdı123 Dota 2 ye girdi )
    bu yazıyı arkadaşımızı gıcık etmek için sürekli çıkartabiliyormuyuz şimdiden teşekkürler :D

Oturum aç kapa veya oyunu sürekli aç kapa şeklinde yaparsan olabilir diye biliyorum

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.