Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.735
Cevap
41
Favori
223.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • steam indirmeye kaldığı yerden devam etmiyor dün %75 iken kullanıcı değiştirip diğer hesabıma girdim bugün eskisine girdiğimde en baştan indirmeye başladı beklesem düzelir mi
  • Proxy yazılımları varsa kaldır. Yoksa İnternet explorer > İnternet Seçenekleri > Bağlantılar > Yerel Ağ ayarları
    Üstten ayarları otmatik olarak algıla seçili olsun. Alttanda yerel ağ için bir proxt sunucusu kullan seçili olsun. Adres kısmı boş port 80 olacak. Onun altında yerel adresler için proxy sunucusunu atlayı seçin. çözüldü....
  • defalarca yaptım oldu.... yukarıda yaptığımı yapın tek çözüm odur..... rep pls...
  • Windows magazasindan oyun almış olan var mi hic arkadaslar rise of tomb raider alacagim da bazi olumsuz yanlari oldugunu soyleyenler olmus windows magazadan oyun almanin pek aklima yatmadi bahsedilen sorunlar ama emin olmadan da alinmiyor iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Steame giriyorum Hesaba giriş yapılıyor diyip oradan sonra hiç bir ekran açılmıyor steamden atıyor, görev yöneticisine bakıyorum steam.exe falan açık mı diye orada da yok ne yapmam gerekiyor bilgisi olan ?
  • Arkadaşlar Steam'dan Sony Vegas alacağım Tek Steam hesabı ile 2 bilgisayarda kullanabiliyormuyuz sıkıntısız olarak ?

Notebook'ta edit yapıp bilgisayarda renderliyeceğim 2 bilgisayarda aynı internet ağına bağlı bir sorun çıkar mı sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Arkadaşlar Steam'dan Sony Vegas alacağım Tek Steam hesabı ile 2 bilgisayarda kullanabiliyormuyuz sıkıntısız olarak ?

Notebook'ta edit yapıp bilgisayarda renderliyeceğim 2 bilgisayarda aynı internet ağına bağlı bir sorun çıkar mı sizce ?

TEk steam hesabın ile farklı bilgisayarlarda kullanabilirsin fakat aynı anda ikisinide cevirim içi kullanamazsın birinde cevirimdışı takılman gerekiyor
  • İade süresi kaç gündür (( Paranın hesabıma geri yatırılması))

2 Şubat American Truck Simulator alıp 3 Şubat'ta geri iade ettim paranız ödeme sağlayıcınıza aktarılmıştır dedi ancak hala kredi kartı limitime geçmedi :S
  • Merhaba 5 gün önce Rocket League'i DLC'si ile beraber aldım.
    Dünden itibaren indirime girmiş. Kısa sürede oluşan bu fiyat farkını geri verebilirler mi? Verirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

İade süresi kaç gündür (( Paranın hesabıma geri yatırılması))

2 Şubat American Truck Simulator alıp 3 Şubat'ta geri iade ettim paranız ödeme sağlayıcınıza aktarılmıştır dedi ancak hala kredi kartı limitime geçmedi :S

Bir aya kadar olabiliyor.
    Genelde 2 hafta içerisinde yatar. Bende yazın uzun süre yatmasını beklemiştim inşallah seninki de en kısa sürede yatar.
  • STEAM

Yaşasın korsan

orjinal oyun aldık ilk defa ondada rezil olduk. Almayın demeyeceğim ama böyle rezalette olmazki

korsan aldığım oyunu açmakta bu kadar uğraşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmed Tan -- 7 Şubat 2016; 16:47:17 >
  •  STEAM Rehberi/Soru-Cevap

bunun sebebi nedir?
  • -cs go gibi oyun itemlerini satar iken h1z1'da kasa satmaya çalıştığımda bir hata oluştu diyor.

-Bunu düzeltmek için steam guardı kaldırdım şimdi ise 15 gün bekliyorum , 15 gün sonra kasa 0,5 kuruş olucak bunu nasıl düzeltirim.
  •  STEAM Rehberi/Soru-Cevap

Bu 1 haftayı kısaltma gibi bir şansımız varmıdır ?
  • arkadaşlar, pcyi fabrika ayarlarına çevirdim sonrasında steame giriş yaparken mail kodumu yazdığım halde
    ''steam guard-bilgisayar yetkisi gerekli'' uyarısı alıyorum ve ''steam sunucularına bağlantı sağlanamadı sonra deneyin...'' diye devam ediyor.
    steam guardı ayarlardan kapatmak yada etkinleştirmek için giriş yapamadığımdan dolayı ayarlara ulaşamıyorum ve sonuç olarak steame giriş yapamıyorum. ne yapmam gerekiyor?
  • Merhaba arkadaşlar bugün cs-go'da kasa satacaktım ama şöyle bir hata geldi karşıma : 30 gün ila bir yıl kadar eski ve herhangi bir ters ibraz ve ödeme ihtilafı içermeyen geçerli bir Steam alımı yapmış olmanız gerekmektedir.

Bende bunun üzerine 47 kuruşa bi oyun satın aldım ama hala o yasak kalkmadı ? neden ki yüksek meblada bi oyunmu satın almam lazımdı ?

Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
  • Öncelikle merhaba. Ben hayatımda hiç oyun satın almadım. Steamden veya başka dijital oyun satıcılarından gta 5 alıp online oynamak istiyorum. Aldığım zaman bu oyunu her pcden oynayabiliyor muyum? Yani bana vericekleri kod ile istediğim pc de bu kodu kullanarak oynayabilir miyim? Buna örnek internet cafe deki gta 5 lerde de bu kodu kullanabilir miyim çünkü cafelerdeki gta lar korsan
    Şimdiden teşekkür.

• Merhaba ben bi arkadaştan orjinal mw3 kutusuyla satın alıcamda şimdi bu arkadaş kendi steam hesabına 1 kere yüklemiş bi dahada hiç oyunu kurmamış ben bu oyunu kendi steam hesabıma kaydettire bilirmiyim

• merhaba arkadaşlar bir elemandan 4100 tl verip pc aldım yanında steam hesabı ve oyunlarındıa verecegini soyledi neyse pcyi aldım steamdende anlamıyorum bugun bana uzuzn suredir girmediği için bloke oldugunu soyledi steam hesabına girmeyince bloke olur mu?
  • Zannetmiyorum çünkü Steama para yatırıyorsunuz sizin paranızın olan bir hesabı kolay kolay bloke edemezler sanırım kandırmaya çalışıyor

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.