Şimdi Ara

Steam Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Telefonumda Steam Guard Kod aktifleştirmiştim. Bilgisayar ise zaten otomatik giriyordu hesabıma. Geçen günlerde Telefona format atmam gerekti. Daha sonra Steam uygulamasını tekrar indirdim. Giriş kısmına geldiğimde şifreyi unuttuğumu farkettim. Ve bir de bilgisayardan çıkış yaparak oradan halleder yeni şifre oluştururum diye düşündüm.
    Şimdi ne telefondan, ne de bilgisayarımdan giriş yapamıyorum. Sitede parola oluşturma aşamasında, telefonuma kurtarma kodu geliyor ve daha sonra yeni parolamı oluşturuyorum.
    Fakat sorun şurada başlıyor. Alt kısımda iki faktörlü kodumu girmem istiyor. Bana telefonuma ilk Steam Guard Kodu oluşturduğumda sakın kaybetmeyin diye verilen kodu screenshot alıp telefonuma kaydetmiştim. Onu girmeme rağmen geçersiz kod diyor. Böylelikle yeni parola alamıyorum.
    İşin trajıkomik tarafı, Guard Kodunu sıfırlamak veya kaldırmak istediğimde ise, unuttuğum parolamı soruyor :)
    1 haftadır uğraştığım bu sorunu çözmeme yardımcı olacak kişiye güzel bir CS GO silahı göndermeyi düşünüyorum, yeter ki hallolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcnimc -- 13 Ekim 2016; 14:34:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam GTA V indirme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Steam Sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.