Şimdi Ara

Steam Support Cevap Vermiyor ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
10.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 5 gün önce steam hesabım mail adresimden çalındı.İçinde 2 tane kredi kartım ve yaklaşık 15 değerli oyunum olduğu için hesabı bırakamıyorum.Arkadaşımın hesabından baktığımda bütün arkadaşlarım silinmişti ve adım değişmişti.Steam a ilk gece mesaj attım türkçe ve o anki düşünce tarzımla yazdım.3 gün mesaj gelmedi.Bende pazartesi tamamen düzenli bir mesaj yazdım.İngilizce mesajda D&R dan kutu ile aldığım Call of Duty : Black Ops un CD-Key ini yazdım, aldığım bütün oyunları CD-Key ile veya steam mağazası olarak yazdım, yukarıda ingilizce altında türkçe çevirisi ile birlikte yazdım, eski şifremi yazdım ve olayın oluş tarihi gibi şeyleri yazdım.Bu mesajı atalı iki gün oluyor.5 gündür bekliyorum ve umudum tükenmeye başlıyor sizce cevap verirlermi ? Verirler ise ortalama ne kadar süre içerisinde verirler ? Acilen yardım gerekiyor arkadaşlar çok acil

Ayrıca steam büyük bir şirket, support kısmının bu kadar yavaş işlemesi bence büyük bir sorun.

• qafadar Q kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık iki hafta sürüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş 6. gün bu gün ve adam cs:go itemlerimi falan almış şimdide profili gizlemiş 20 dolarlık cs:go itemim zaten çalındı bide hesabı başkasına satacam falan demiş.Hesapta kayıtlı 1 tane 10000 TL limitli kredi bi tane ininal kart var sence bekleme şansım var mı ?
  • Kartları iptal et ve ticket başlığı help pls i hacked gibi bişi yap sonra açıklama kısmına durumunu anlat itemlerinle birlikte geri alırsın acc ni

• hocam cevap vermemelerinin bir nedeni de ticket doldururken yandaki cd key bölümüne steamde aktif olan bir oyununuzun cd keyini girmeniz lazım.aynısı arkadaşa oldu cd key bölümünü doldurunca 2-3 gün geçmeden verdiler.
  • Bu attığım ticket, CoD:BO'un CD-Key ini de girdim, cevap neden gelmiyor söyleyebilecek var mı ?

Sizin Mon, 14th Apr 2014 6:15 am için yanıtlarınız
    Hi, I have a problem.Someone changed my Steam's E-Mail address.This event was on Friday, April 11.I still can not login to my account.My credit card number is stored in the account.So I can not leave this account.My first steam game is Call of Duty : Black Ops.My second game is Team Fortress 2.But I can not sure.Sorry for bad language.These games were available in my account;
    Call of Duty : Black Ops - CD-Key
    Call of Duty : Black Ops Multiplayer - CD-Key
    Counter - Strike : Global Offensive - Steam Store
    Puddle - Steam Store
    DayZ - Steam Store
    Team Fortress 2 - Free to play
    Dota 2 - Free to play
    Civilization V - CD-Key
    Mafia 2 - CD-Key
    Out of Steam Games ; For Example League of Legends Launcher.

And my ininal card number was stored in this account. The Cart Number is 5157 **** **** 4284.
    Please The person stole my account told to my friends 'I'll sell this account' he said.

This is my and his/her IP Address. I thought this is fake.

[PHOTO]

In Turkish ;

Merhaba , benim bir problemim var.Birisi benim Steam üyeliğimin mail adresini değiştirmiş.Bu olay 11 Nisan Cuma akşamı oldu.O günden beri hesabıma giriş yapamıyorum.Ayrıca kredi kartı numaram hesapta kayıtlı ve benim adıma para harcamalarından korkuyorum, anlayacağınız bu hesabı bırakamam.İlk oyunum Call of Duty : Black Ops'du.İkinci oyunum ise Team Fortress 2 diye hatırlıyorum, tam emin değilim.Yabancı dilim kötü olduğu için sizden özür dilerim.
    Hesabımda şu oyunlar bulunmakta idi diye hatırlıyorum ;
    Call of Duty : Black Ops - CD-Key
    Call of Duty : Black Ops Multiplayer - CD-Key
    Puddle - Steam Mağazası
    DayZ - Steam Mağazası
    Team Fortress 2 - Bedava Oynanabilir
    Dota 2 - Bedava Oynanabilir
    Civilization V - CD-Key
    Mafia 2 - CD-Key
    Ve Steam Dışı Oyunlar ; Örneğin League of Legends Launcher.

Arkadaşlarım ben sanıp mesaj attıklarında çalan kişi benim azımdan hesabı satacağını söyleyip fiyat biçmelerini söylemiş.Hesabımda yaklaşık 150 liralık oyun var, ve birde üstüne üstlük kayıtlı 2 ayrı kredi kartı numarası var.Yaklaşık 3 gündür sizden mesaj bekliyorum.En kısa sürede mesajınızı bekliyorum, iyi günler.

• benimde 1 hafta önce hesabım çalındı gerekli herşeyi cd keyden tut hatta kredi kartı resmimi bile gönderdim sana hala cevap gelmedimi ?

edit: bana hala gelmedi cevap :( sana geldimi geldiyse kaç günde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1903ersin -- 15 Temmuz 2014; 16:58:13 >
  • Geri dönüş yaptılar mi hocam ?

• Valla bana hala bi cevap gelmedi, arkadaşa soruyosan onu bende merak ediyorum.
  • 11. günde cevap geldi bana hesabı geri aldım beyler darısı diğerlerinin başına :)
  • benim bildiğim 2 hafta falan sürüyo
  • Beyler benimde Steam Guard ı sildim. Kod alamiyorum. Steam e giremiyorum. Desteğe iyi bi İngilizce ile ticket attım. 7 gün oldu hala cevap gelmedi. Kaç güne dönerler

• quote:

Orijinalden alıntı: 19atakan19

Beyler benimde Steam Guard ı sildim. Kod alamiyorum. Steam e giremiyorum. Desteğe iyi bi İngilizce ile ticket attım. 7 gün oldu hala cevap gelmedi. Kaç güne dönerler

kardeş benim de aynısı oldu. ben de 2 gün önce ticket attım gelmedi cevap. mobil uygulamadan kod alıyodum. telefon geçişi olunca sildim. hiç bi yerden giremiyorum. steam diyo biz sana dğiştirme sıarsında kurtarma kodu verdik diyo. o kodu biliyosan alırsın hesabını. ben bilmediğim için şimdi yine bir ticket attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stubarroka

quote:

Orijinalden alıntı: 19atakan19

Beyler benimde Steam Guard ı sildim. Kod alamiyorum. Steam e giremiyorum. Desteğe iyi bi İngilizce ile ticket attım. 7 gün oldu hala cevap gelmedi. Kaç güne dönerler

kardeş benim de aynısı oldu. ben de 2 gün önce ticket attım gelmedi cevap. mobil uygulamadan kod alıyodum. telefon geçişi olunca sildim. hiç bi yerden giremiyorum. steam diyo biz sana dğiştirme sıarsında kurtarma kodu verdik diyo. o kodu biliyosan alırsın hesabını. ben bilmediğim için şimdi yine bir ticket attım.

Hocam siz ticketi Türkçe mi attınız ikisi bir arada mı yoksa sadece ingilizce birde cevab olarak Türkçe mi cevap verdiler ingilizce mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşilerim en sonunda dönüş yaptılar. 15-16 gün oluyor cevap verme süreleri. ama kesin çözerler sorununu. Sadece sahiplik belgeleri istiyorlar. gerisi çorap söküğü gibi.
  • Steam Destek Konusunda Boşuna Heveslenmeyin Derim Başlığa HELP ME PLS !!!!!! Yazmıştım, Kredi Kart Numaraları Fln Hep Gönderdim 4,5 Ay Sonra Şifre Sıfırlama Bağ. Gönderdiler, Tabi Tüm İtemlerim Gitmişti :( (Şimdide Cs:Go İtemlerini Geri Almak İçin Ticket Attım, 2 Aydır Cvp Yok)
  • Aga ben boacompra ile fifa felan bir sürü oyun almıştım o sırada da bana epostama faturaları gelmişti ama her neyse hesabım çalındı herşeyimi değiştirmiş çalan kişi steam desteğe tüm bilgilerimi girdim herşeyi yaptım benden son olarak CD key istediler epostama gelen faturalara baktım 15 basamaklı bi kod felan yazmıyor hiç birinde sonra gamesatis dan 3 tane 50tl lik Steam cüzdan kodu almıştım farkettim ki onlar 15 basamaklı içinde sayı harfler var ve bu kodu da steamde girerken CD/CDC gibi bisiler yazıyordu bende o 3 kodun ss ini aldım altını çizgi ile belirtip steama attım doğrumu yaptığım şey bilgi verebilir misiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.