Şimdi Ara

STEAM:TAKAS VEYA KUPON SATIN ALMA BULUŞMA SAYFASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR, STEAM'DE SAHİP OLUP DA KULLANMADIĞIMIZ İNDİRİM KUPONLARINI VEYA OYUN ANAHTARLARINI (STEAM KEY) BURADA DEĞERLENDİRİP DAHA KARLI BİR İŞ YAPMIŞ OLABİLİRİZ. HER OYUNUN BİR ALICISI MUHAKKAK VARDIR VE BU SAYFADAN İSTER TAKAS İSTER SATIŞ OLSUN ELİMİZDEKİ ENVANTERLERİ PAYLAŞABİLİRİ

PAYLAŞIM İŞLEMİNDE İSE HER KEZ ELİNDEKİ TAKAS KUPONLARINI VE YA OYUN İSİMLERİNİ ALT ALTA YAZAR (KEY NO'SUNU YAZMAMAK ŞARTIYLA) VE KİM NE İSTİYORSA ONUNLA EMAİL VEYA STEAM NİCK'İN DEN KENDİSİNE ULAŞIR. BÖYLECE ZATEN SIK SIK İNDİRİME GİREN STEAM OYUNLARINI DAHA UCUZA KAPTMIŞ OLURUZ. SİZDEN KATILIMINIZI BEKLİYOR

• 1 Teorisi kullanıcısına yanıt
    öncelikle merhaba kardeşim bnde steam kullanıyorum ve steamde oldukça zenginim istediğim zmn istediğim kadar dolar yükleyebiliyorum ve fazla key ve indirim kuponum var beni eklersen senle takas yapabiliriz oyunda istersen satabilrim key veya çeşitli oyunlardaki eşya karşılığında bni ekle limon385 adım ekle konuşalım
  • burdan idirim kuponlarına talip olanlar gercekten alacak arkadaslar tabıkıde mesaj atarsa sevınırım
  • burdan idirim kuponlarına talip olanlar gercekten alacak arkadaslar tabıkıde mesaj atarsa sevınırım
  • Bana pm den oyun yollarmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar fm 2014 %75 indirim kuponu var elimde ilgilenenler olursa pm atsin
  • Elimde 2 adet %-25 Pixel Piracy kuponu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncelleyim elimde 67% indirimli Surgeon Simulator Anniversary Edition DLC kuponu var. Surgeon simulator u olan bir arkadaşa verebilirim.
  • Merhabalar.Elimde 3'ü %90 1'i %50 1'i %66 indirim kuponu var.PAYPALDAN 5 TL KARŞILIĞI veya herhangi 4-5 liralık cs:go,tf2 eşyasına takaslarım.İNDİRİMLERİN HEPSİNİN 1 HAZİRANA KADAR SÜRELERİ VAR.

TOP HAT: normal fiyatı:18 lira %90 indirim ile 1.80TL

PlanetShip: normal fiyatı 10TL %90 İndirim ile 1TL

World War III: Black Gold: Normal fiyatı: 10tl %90 indirim ile 1 tl

CastleStorm: Normal fiyatı 18tl.%50 indirimli 9tl

3DMARK (ekran kartı test etme aracı.): Normal fiyatı :39tl %66 indirim ile 13.26

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScottCraig -- 25 Mayıs 2015; 12:38:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.