Bildirim
steam ürün alma
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: suskun4219
arkadaşlar steamden ürün almak için başuvuru yaptım mail geldi maildeki hesaba para yatırdım fakat atm de referans kodu istemedi benim para güme mi gitti? Güme gittiyse geri alabilirmiyim?
Hocam noldu bu konuda paranızı aldınız mı ? -
ATMden yatırılmayacak her atm açıklama yazılmasına izin vermiyor zaten
Boa sisteminin mi diyeyim yoksa Türkiye'deki sistemin suçu mu belli değil
Zaten internet bankacılığı olan biri kolaylıkla satın alabilir
Steam ödeme sistemi şuan çok karışık -
quote:
Orijinalden alıntı: luganoguz
quote:
Orijinalden alıntı: suskun4219
arkadaşlar steamden ürün almak için başuvuru yaptım mail geldi maildeki hesaba para yatırdım fakat atm de referans kodu istemedi benim para güme mi gitti? Güme gittiyse geri alabilirmiyim?
Hocam noldu bu konuda paranızı aldınız mı ?
evet hocam boacompra ile mail üzerinden iletişime geçtim paramı tekrar iade ettiler. -
quote:
Orijinalden alıntı: hasan525
ATMden yatırılmayacak her atm açıklama yazılmasına izin vermiyor zaten
Boa sisteminin mi diyeyim yoksa Türkiye'deki sistemin suçu mu belli değil
Zaten internet bankacılığı olan biri kolaylıkla satın alabilir
Steam ödeme sistemi şuan çok karışık
aynen hocam banka ile görüştüm atm lerinde açıklama yazılmasına izin verilmiyormuş..
Hocam bende turkcell hattı ile alışveriş yaptım 1 dk içinde oyun ulaştı bana. -
Arkadaşlar konudan biraz bağımsız ama bende ürün etkinleştiremiyorum. Bir konu açtım ama görülmedi sanırım yardımcı olabiliecek varsa gerçekten çok mutlu olurum oyunları aldık oynayamıyoruz.http://forum.donanimhaber.com/m_100054069/f_//tm.htm#100054069
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X